• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakarmısınız

Chmstry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
528
224
53
37
Günaydın kızlar sabah çişine yaptım,hayali bi çizgi görüyor gibiyim,siz degörüyormusunuz?bir de bikeresinde böyle çizgi görüp koşarak kana gittim negatif çıkmıştı,onun için labqouk marka test hakkında ne düşünüyosunuz

Eklentiler

• IMG_3250.JPG
    IMG_3250.JPG
    54,7 KB · Görüntüleme: 373
Bn gördüm ama yok gbi yni . Çok umitlenme. Ama yarn tekrarla eğer koyulaşma varsa çizgide o zamn umitlenirsn:)

ya çok erken yapılmış varla yok arası ben gördüm ama testi onaylayacak kadar belirgin değil.

IMG_7721.JPG İkincisinde belli gibi canım ben gördüm çizgiyi bende adete 3 gün kala yaptım bu şekilde çıktı kan verdim 17.68 çıktı ..henüz gidip kan vermedim inşallah yükselmiştir ..

Günaydın kızlar sabah çişine yaptım,hayali bi çizgi görüyor gibiyim,siz degörüyormusunuz?bir de bikeresinde böyle çizgi görüp koşarak kana gittim negatif çıkmıştı,onun için labqouk marka test hakkında ne düşünüyosunuz
Canim ben gördüm tekrarla testini yarin insallah daha koyu cikacaktir ben ogrendigimde seninkinden daha da belirsizdi ikinci cizgim sonra gun gun koyulasti

Back