- 17 Kasım 2016
- 528
- 224
- 53
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkincide çıkmış gibi sanki,ya da ben çıksın istiyom diye artık bana her yer çizgiBen hic gormedim ikinci cizgiyi. Acaba resimde mi cikmamis.
Sağol, bakalım,belki bugün gidip bir kan verebilirim 4 e kadar boşum,vermek de istemiyom ama,bi yandan da istiyom içteBn gördüm ama yok gbi yni . Çok umitlenme. Ama yarn tekrarla eğer koyulaşma varsa çizgide o zamn umitlenirsn:)
Olur insaAllah hayirlisiyla. yani benm gozlerde bgn garip zaten ondan olablr.İkincide çıkmış gibi sanki,ya da ben çıksın istiyom diye artık bana her yer çizgi
Canim ben gördüm tekrarla testini yarin insallah daha koyu cikacaktir ben ogrendigimde seninkinden daha da belirsizdi ikinci cizgim sonra gun gun koyulastiGünaydın kızlar sabah çişine yaptım,hayali bi çizgi görüyor gibiyim,siz degörüyormusunuz?bir de bikeresinde böyle çizgi görüp koşarak kana gittim negatif çıkmıştı,onun için labqouk marka test hakkında ne düşünüyosunuz
İşallah yükselmiştir,benim de adete 4 gün varEki Görüntüle 1980055 İkincisinde belli gibi canım ben gördüm çizgiyi bende adete 3 gün kala yaptım bu şekilde çıktı kan verdim 17.68 çıktı ..henüz gidip kan vermedim inşallah yükselmiştir ..
Hadi işallah ağzından olsun canımCanim ben gördüm tekrarla testini yarin insallah daha koyu cikacaktir ben ogrendigimde seninkinden daha da belirsizdi ikinci cizgim sonra gun gun koyulasti
hayırlı haberlerle gel canım :)Kan vermeye geldim, neyse görelim dedim, dqyanamadım
hadi inşallah sağlıklı hayırlı haberlerle gel benimde bat 5 yarın bende bir deneyeyım bariKan vermeye geldim, neyse görelim dedim, dqyanamadım
A
hayırlı haberlerle gel canım :)
Hadi işallah bakalım,11den sonra çıkacakmış sonuç ,bekliyorumA
hayırlı haberlerle gel canım :)
İşallah,bekliyorum,benim de bata 4 gün var dahahadi inşallah sağlıklı hayırlı haberlerle gel benimde bat 5 yarın bende bir deneyeyım bari
İnslh. Çıkar kanda canm :)Sağol, bakalım,belki bugün gidip bir kan verebilirim 4 e kadar boşum,vermek de istemiyom ama,bi yandan da istiyom içte
Ben gördüm canım inşallah kanda da çıkarİşallah,bekliyorum,benim de bata 4 gün var daha