Çizgi var canım gebelik var diye düşünüyorum kan verip kesinleştirinKızlar reglime 1 gün var ilk foto after 10 testi çok bariz ikinci çizgi var. 2.foto AWOX ne düşünüyorsunuz? Çok heyecanlıyım lan vermedim
Ayni benim testlerim gibi çıkmış canım çok yusek ihtimalle gebelik varKızlar reglime 1 gün var ilk foto after 10 testi çok bariz ikinci çizgi var. 2.foto AWOX ne düşünüyorsunuz? Çok heyecanlıyım lan vermedim
Bence gebelik var kan verin inşallah kanda da çıkarKızlar reglime 1 gün var ilk foto after 10 testi çok bariz ikinci çizgi var. 2.foto AWOX ne düşünüyorsunuz? Çok heyecanlıyım lan vermedim
Sen beta verdin mi canım kaç çıktıAyni benim testlerim gibi çıkmış canım çok yusek ihtimalle gebelik var
Ay hadi inşallah burayada yazınAz önce kan verdim inşallah hayırlı sonuçlar alırım hep beraber alırız
İnşallah canım buraya da yaz sonucunuAz önce kan verdim inşallah hayırlı sonuçlar alırım hep beraber alırız
Çıktı mı canım sonucunAz önce kan verdim inşallah hayırlı sonuçlar alırım hep beraber alırız
İlk mesajı sildim yanlışlıkla çıktı canım 48İnşallah canım buraya da yaz sonucunu
Süper canım maşallahİlk mesajı sildim yanlışlıkla çıktı canım 48
Sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımSüper canım maşallahtebrik ederim İnşallah sağ salim kucağına alırsın