ben bi çizgi göremedim ki
üsttekinde yok alttakinde de belli belirsiz ince bi çizgi var gibi gelmişti bana o yüzden fark var mı diye sorayım dedimBende göremedim
ben göremedim aşkım umarım gözlerim bozuktur çizgi vardırüsttekinde yok alttakinde de belli belirsiz ince bi çizgi var gibi gelmişti bana o yüzden fark var mı diye sorayım dedim
kız gözlerin de bozuk olmasın çizgi de olsunben göremedim aşkım umarım gözlerim bozuktur çizgi vardır
Ya ben sanki hafif çizgi gördümKızlar pazartesi bata 5 gün kala ve bugün bat 3 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım. Fotoğrafta üstteki eski alttaki bugün yaptığım. Sizce fark var mı ?
benim de Bata 3 gün kala böyle belli belirsiz çıkmıştı ama adet oldum, yani kimyasal olabilir, gebelik olabilir, kuruma çizgisi olabilir, test yanlış olabilir. O kadar farklı yorumlar var ki insan yoruluyor artık. İnşallah tez zamanda gebelik haberi alabiliriz.Kızlar pazartesi bata 5 gün kala ve bugün bat 3 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım. Fotoğrafta üstteki eski alttaki bugün yaptığım. Sizce fark var mı ?
Hangi markaydı testiniz ? Artimed yalancı pozitif çıkarıyor mesela benim de başıma geldi. İnşallah en kısa sürede hamile oluruzbenim de Bata 3 gün kala böyle belli belirsiz çıkmıştı ama adet oldum, yani kimyasal olabilir, gebelik olabilir, kuruma çizgisi olabilir, test yanlış olabilir. O kadar farklı yorumlar var ki insan yoruluyor artık. İnşallah tez zamanda gebelik haberi alabiliriz.
Artımed'ti. Amin amin inşallah.Hangi markaydı testiniz ? Artimed yalancı pozitif çıkarıyor mesela benim de başıma geldi. İnşallah en kısa sürede hamile oluruz
Artimedi eve sokmamak lazım bende bariz 2.çizgi çıkarmıştıArtımed'ti. Amin amin inşallah.
Canım alt teste hafif çok silik görüyor gibiyim yarın sabah tekrarla istersen belirginlesirse vardır kuzumKızlar pazartesi bata 5 gün kala ve bugün bat 3 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım. Fotoğrafta üstteki eski alttaki bugün yaptığım. Sizce fark var mı ?
İnşallah canım testi tekrarlarımCanım alt teste hafif çok silik görüyor gibiyim yarın sabah tekrarla istersen belirginlesirse vardır kuzum
Tamam canım güzel haberlerini bekliyorumİnşallah canım testi tekrarlarım
Testin içini de attım canım ona da bakar mısınTamam canım güzel haberlerini bekliyorum
Testin arkasına flaş tutup bak istersen öyle daha belirgin oluyor diyorlarTestin içini de attım canım ona da bakar mısın