gebelik testime bakar mısınız ?

Sunsun9

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2024
552
227
27
Kızlar pazartesi bata 5 gün kala ve bugün bat 3 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım. Fotoğrafta üstteki eski alttaki bugün yaptığım. Sizce fark var mı ?

Eklentiler

• test.jpg
    104,8 KB · Görüntüleme: 231
Kızlar pazartesi bata 5 gün kala ve bugün bat 3 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım. Fotoğrafta üstteki eski alttaki bugün yaptığım. Sizce fark var mı ?
benim de Bata 3 gün kala böyle belli belirsiz çıkmıştı ama adet oldum, yani kimyasal olabilir, gebelik olabilir, kuruma çizgisi olabilir, test yanlış olabilir. O kadar farklı yorumlar var ki insan yoruluyor artık. İnşallah tez zamanda gebelik haberi alabiliriz.

Eklentiler

• IMG_20241123_151240.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 201
Hangi markaydı testiniz ? Artimed yalancı pozitif çıkarıyor mesela benim de başıma geldi. İnşallah en kısa sürede hamile oluruz

Canım alt teste hafif çok silik görüyor gibiyim yarın sabah tekrarla istersen belirginlesirse vardır kuzum

Ben artı med de hiç sorun yaşamadım yani yalancı pozitif vermedi hep negatifti en sonunda adet oldum zaten :'))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…