Test bozuk değilse hamilesin kuzum. Tebrik ederim. Kan testi verebilirsin. Her gebelikte yerleşme kanamsı olmuyorMerhaba kızlar adetime 2 gün var gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı gebelik var degil mi kasık agrısı gaz şişkinlik var belirti bakar mısınız bu 2. Gebeligim ilk gebelikte yerlesme kanaması gordum adete 3 4 gun kala suan oyle bırsey goremedım her gebelikte olcak diye bır durum yok degıl mi yardımcı olursanız
Test bozuk değilse hamilesin kuzum. Tebrik ederim. Kan testi verebilirsin. Her gebelikte yerleşme kanamsı olmuyor
Canim goguslerinde bi degisklik var miMerhaba kızlar adetime 2 gün var gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı gebelik var degil mi kasık agrısı gaz şişkinlik var belirti bakar mısınız bu 2. Gebeligim ilk gebelikte yerlesme kanaması gordum adete 3 4 gun kala suan oyle bırsey goremedım her gebelikte olcak diye bır durum yok degıl mi yardımcı olursanız
hamilesiinizzzEki Görüntüle 3442099 kızlar bugun yaptirdim degerim bu hamilemiyim
Hayır canım goguslerım hiç agrımıyor herhangi bir degısıklık yok acaba normal miCanim goguslerinde bi degisklik var mi
Sagolun çok teşekkür ederim Allah herkese saglıcakla nasıp etsinhamilesiinizzz
amin inşallahSagolun çok teşekkür ederim Allah herkese saglıcakla nasıp etsin
Ay kuzum cok sagol ya ikisinde yasayınca bunda olmayınca meraklandımpozitif vallabende de olmadı yerleşme kanaması. her gebelikte olacak diye bir sey yok. arkadasim var 4 gebelik yasadı ve sadece 1 tanesinde yerleşme kanaması yaşadı. önemli değil yani.
Gebelik var mı sizceTest bozuk değilse hamilesin kuzum. Tebrik ederim. Kan testi verebilirsin. Her gebelikte yerleşme kanamsı olmuyor
Var canım çok yeni kan verGebelik var mı sizce
Evet hayırlı olsun canımGebelik var mı sizce