• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakar mısınız??

Wish0961

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2022
729
458
33
25
Merhaba kızlar 23 Kasım'da çatlama gördüm bugün 11. Günü kaset test yaptım bata 3 gün var geç döllenme olmuş olcak eğer bebişim benimleyse sizde hayalet çizgiyi görüyor musunuz ilk idrarla yaptım ilk 2 dkda çıktı idrar dağılırken bile ben o çizgiyi gördüm gibi oldu yardımcı olur musunuz kendimde birçok belirti görüyorum 2 yıldır çocuk istemim var göğüs şişliği kasık ve bel ağrıları kabızlık gaz sorunu koku almada belirginlik
1701584471835.jpg

Eklentiler

• IMG_20231203_084922_684.jpg
    IMG_20231203_084922_684.jpg
    113,7 KB · Görüntüleme: 219
Merhaba kızlar 23 Kasım'da çatlama gördüm bugün 11. Günü kaset test yaptım bata 3 gün var geç döllenme olmuş olcak eğer bebişim benimleyse sizde hayalet çizgiyi görüyor musunuz ilk idrarla yaptım ilk 2 dkda çıktı idrar dağılırken bile ben o çizgiyi gördüm gibi oldu yardımcı olur musunuz kendimde birçok belirti görüyorum 2 yıldır çocuk istemim var göğüs şişliği kasık ve bel ağrıları kabızlık gaz sorunu koku almada belirginlikEki Görüntüle 3345159
Canım erken gebelik testi yaparsan daha net sonuç verir. Kaset testler genelde adet gecikmesiyle belli olur. Ya da yarın kan ver net çıkar.

Canım erken gebelik testi yaparsan daha net sonuç verir. Kaset testler genelde adet gecikmesiyle belli olur. Ya da yarın kan ver net çıkar.
Aynen olmadı erken gebelik testi alıcam 8 inde randevu aldım o günde beta baktırırım inşallah vardır 🥹

Back