Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya evet maalesef artmed. Predictor yokmuş eczanede bi bu varmış.Markası artmed ise cnm kesinlikle çok nadir doğruluk payı vardr başka test ile dene bence başıma iki defa geldiği için diyorum
Çok teşekkür ederim inşallah isteyen ve yetiştirebilecek herkese nasip etsin rabbimBnce başka dene yada acil de kan verebilirsiniz inşallah hamilesinizdir bn dha önce yasdm icin sdce söyledim
Fotoğrafta görünmüyor ama siz görüyorsanız vardır bence,benim de aşırı silikti artımed de pozitifkenKızlar merhaba. Çatlatma iğnemi vurulduğum dışında 12. gündeyim. Testim bu şekilde çokk silik görüyorum sanki ama emin de değilim. Ne diyorsunuz?
Öyle umduğum için öyle görüyorum belki deFotoğrafta görünmüyor ama siz görüyorsanız vardır bence,benim de aşırı silikti artımed de pozitifken
Erken gebelik olsa da çok hassas değil bu test maalesef,inşallah pozitif sonuç alırdınızÖyle umduğum için öyle görüyorum belki de
Ben malesef göremedim bunlar erken gebelik testi olduğu için çok fazla yalancı silik çizgi çıkıyor defalarca geldi başıma bu yüzden kesinlikle kaset test öneririm ilişki üzerinden 13 gün geçince yapabilirsiniz kaset testi varsa çıkar
Ben malesef göremedim bunlar erken gebelik testi olduğu için çok fazla yalancı silik çizgi çıkıyor defalarca geldi başıma bu yüzden kesinlikle kaset test öneririm ilişki üzerinden 13 gün geçince yapabilirsiniz kaset testi varsa çıkar
Çok teşekküt eferimBen malesef göremedim bunlar erken gebelik testi olduğu için çok fazla yalancı silik çizgi çıkıyor defalarca geldi başıma bu yüzden kesinlikle kaset test öneririm ilişki üzerinden 13 gün geçince yapabilirsiniz kaset testi varsa çıkar
İnşallahErken gebelik olsa da çok hassas değil bu test maalesef,inşallah pozitif sonuç alırdınız
Reglime henüz 5 gün var o yüzden kan vermedim ama içim çekiliyor olumsuz sonuç almak beni çok üzüyorMerhaba ben gördüm, yerinizde olsam yarın sabah kan verirdim
Çatlatma iğnesi demiştiniz değil mi yanlış anlamadım . Benm bugün 12. Gün ben korkudan yapamadım testReglime henüz 5 gün var o yüzden kan vermedim ama içim çekiliyor olumsuz sonuç almak beni çok üzüyor
Evet çatlatma iğnesi yani aslında en güzel sonuç iğneden sonraki 14. günÇatlatma iğnesi demiştiniz değil mi yanlış anlamadım . Benm bugün 12. Gün ben korkudan yapamadım test
Yarın 14 benmEvet çatlatma iğnesi yani aslında en güzel sonuç iğneden sonraki 14. gün