- 26 Şubat 2022
- 1.421
- 872
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet gölge şeklinde var. Erken gebelik testi yaparsanız daha net görünecektirKızlar çatlatma iğnesinden sonraki 17.günüm adete 4 gün var.
bu sabah yaptığım testte ışığa tutunca çok silik bir çizgi farkettim.
Sizce var mı? Resmi koyulaştırdım görünmesi için.
Erken testim yokta yarın tekrar yapıcam normal test. İnşallah vardırEvet gölge şeklinde var. Erken gebelik testi yaparsanız daha net görünecektir
Birkaç gün daha bekleyin regl gecikince kaset test yapın bence. Daha sağlıklı sonuç alırsınızErken testim yokta yarın tekrar yapıcam normal test. İnşallah vardır
Ben gördüm
Ay inşallah vardırBende gördüm var gibi hayırlı olsun
Ben çatlama iğnesi filan olmadım hiç ama burada okuduklarım hep ilk günler çizgi çıktığı,sizinki 17 gün sonra bu şekilde ise bence hamilesinAy inşallah vardır
1,5 yıldır hiç silik çizgi bile görmemiştim
İğneden sonra 17.günse adete 4 gün olamaz şuan adet olmanız lazımdı zaten normal döngüden hesaplanmaz İğneden sonra 15.gün gibi en fazla adet gelir kist olmadıysaKızlar çatlatma iğnesinden sonraki 17.günüm adete 4 gün var.
bu sabah yaptığım testte ışığa tutunca çok silik bir çizgi farkettim.
Sizce var mı? Resmi koyulaştırdım görünmesi için.
Doktor ilaçlardan dolayı bu ay erken yumurtladın dedi o yüzden adetime daha var. Yarın tekrarlıycam bakalımİğneden sonra 17.günse adete 4 gün olamaz şuan adet olmanız lazımdı zaten normal döngüden hesaplanmaz İğneden sonra 15.gün gibi en fazla adet gelir kist olmadıysa
Başka bir test ile tekrarlayın gölge var gibi
Evet erken yumurtladığınız için adetiniz erken gelecek o yüzden adetinize daha yok:)Doktor ilaçlardan dolayı bu ay erken yumurtladın dedi o yüzden adetime daha var. Yarın tekrarlıycam bakalım
Hımm o zaman bir kaç gün daha bekliyim ve testi tekrarlıyımEvet erken yumurtladığınız için adetiniz erken gelecek o yüzden adetinize daha yok:)
Üzülmeyin lütfen önünüzdeki aya inşallah olur bol dua edin Meryem suresi okuyun bu mübarek aylar hürmetine rabbim kısmet etsinMalesef regl oldum
Var gibi kan verin benceMerhaba bende benzer bir durum yaşıyorum 2 günlük gecikmem var adete 5 gün kala erken testi yaptım çıkmadı bugün gecikmenin 2. Günü sabah test yaptım hemen çıkmadı ama sonradan silik çizgi çıktı belirtiler de olunca şüphem arttı testi de atıyorum bakarmisiniz acaba bilgisi olan varmı hamile olabilir miyim Eki Görüntüle 3205718
Bugün pazar olduğu için gidemiyorum ama yarın vermeyi düşünüyorum umarım güzel bir sonuç alırım teşekkürlerVar gibi kan verin bence