- 20 Aralık 2021
- 66
- 13
- 24
- Konu Sahibi elifyalcinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ne oluyor var mı yok mu yaniHayalet çizgi var gibi
Bende gördüm var gibi sanki daha çok yeni olduğu için galiba tekrar test yapıp koyulaşmasını bekleyin yada kan verin direkO ne oluyor var mı yok mu yani
Var gibi. Kan testi verin bence hemenKızlar adetime daha 4-5 gün var yumurtlama tarihim tahmini 4-5iydi sizce gebelik var mı?
Teşekkür ederrim bende öyle düşünmüştüm. Normalde hic silik dahi olsa çıkmazdı böyle olunca haliyle ümitlendimVar gibi. Kan testi verin bence hemen
Bende gördüm var gibi sanki daha çok yeni olduğu için galiba tekrar test yapıp koyulaşmasını bekleyin yada kan verin direk
Evet bende öyle yapcam heralde yarın sabah ilk idrarla yapayım yine böyle olursa kan testi vermeye gidicemBende gördüm var gibi sanki daha çok yeni olduğu için galiba tekrar test yapıp koyulaşmasını bekleyin yada kan verin direk
Var gibi. Kan testi verin bence hemen
Hmmm. Adetten dolayı o zaman o ağrılar. Daha önce bu şekilde olmamış olabilir. Dönem dönem yeni belirtiler olabiliyor. Adetiniz geçerse geçtikten 3-4 sonra tekrarlayın kan testini bi istersenizMerhabalar reglime 4 gün var kan testi verdim beta değerim 0.18 çıktı ama kasık ağrım gögüş ghassatiyetim devam ediyor sizce ne yapmalıyım
Canım psikolojikte olabilir adet öncesi sendrom da en iyi sonuç için adet gecikmesinden sonra kan verinMerhabalar reglime 4 gün var kan testi verdim beta değerim 0.18 çıktı ama kasık ağrım gögüş ghassatiyetim devam ediyor sizce ne yapmalıyım
merhaba;Kızlar adetime daha 4-5 gün var yumurtlama tarihim tahmini 4-5iydi sizce gebelik var mı?
Canım bu testin üstüne iki gün sonra tekrar test yaptım silik çıktı ama koyulaşmamıştı dün yine yaptım negatifti. Bu arada bu silik çıkan testinde sağlamasını yapmıstım iki tanesine silik çıkmıştı. Anlayamadım ne olduğunu.merhaba;
sonuç ne oldu acaba var mı gelişme?
E tabii ki varKızlar gebelik var mı
Pki gebelik ne kadar olursa bu pozitiflik çıkıyorE tabii ki var
Onu bilemiyorum ama bariz var yani kan verin ne kadarlık olduğu kanda çıkarPki gebelik ne kadar olursa bu pozitiflik çıkıyor