Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetime 2-3 gün var idrar testi yaptım ama silik. 6 aydır bekliyoruz sizce adetimi beklemeli miyim? Yoksa sizde de adete 2-3 kala böyle silik miydi? Şimdiden teşekkür ederimm :)
Adetime 2-3 gün var idrar testi yaptım ama silik. 6 aydır bekliyoruz sizce adetimi beklemeli miyim? Yoksa sizde de adete 2-3 kala böyle silik miydi? Şimdiden teşekkür ederimm :)
Yaa teşekkür ederim içime su serptiniz. 6 aydır bekliyoruz eşimde de bende de sorun var. Eşime söylesem mi kararsız kaldım çok ümitlenir mi acaba diye demesem mi diyordum eğer varsa mucize gibi gelecek bize
Yaa teşekkür ederim içime su serptiniz. 6 aydır bekliyoruz eşimde de bende de sorun var. Eşime söylesem mi kararsız kaldım çok ümitlenir mi acaba diye demesem mi diyordum eğer varsa mucize gibi gelecek bize
Ben ce hemen bı hastaneye git kan ver bir testle de ümitlenme benim de aynı adetime 3 gün kala böyle oldu silikti sonra doktora gittim evet bebek varmış inşallah senin de vardır güzel haberlerini bekliyorum