• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakar mısınız?

ladyniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2022
3
1
1
26
Adetime 2-3 gün var idrar testi yaptım ama silik. 6 aydır bekliyoruz sizce adetimi beklemeli miyim? Yoksa sizde de adete 2-3 kala böyle silik miydi? Şimdiden teşekkür ederimm :)

Adetime 2-3 gün var idrar testi yaptım ama silik. 6 aydır bekliyoruz sizce adetimi beklemeli miyim? Yoksa sizde de adete 2-3 kala böyle silik miydi? Şimdiden teşekkür ederimm :)
Hayırlı olsun hamilesin benim ki bundan dadaha silikti baya belli burda iki çizgi var 😍😍😍😍

Yaa teşekkür ederim içime su serptiniz. 6 aydır bekliyoruz eşimde de bende de sorun var. Eşime söylesem mi kararsız kaldım çok ümitlenir mi acaba diye demesem mi diyordum eğer varsa mucize gibi gelecek bize 😍

Yaa teşekkür ederim içime su serptiniz. 6 aydır bekliyoruz eşimde de bende de sorun var. Eşime söylesem mi kararsız kaldım çok ümitlenir mi acaba diye demesem mi diyordum eğer varsa mucize gibi gelecek bize 😍
Ben ce hemen bı hastaneye git kan ver bir testle de ümitlenme benim de aynı adetime 3 gün kala böyle oldu silikti sonra doktora gittim evet bebek varmış inşallah senin de vardır güzel haberlerini bekliyorum😍🤲

Back