Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünüz aydınMerhaba arkadaşlar adetime 5 gün var ama kahverengi lekelenmem olduğu için şüphelenip erken gebelik testi yaptım çook silik çıktı sizce nedir
Çok beklemedi test değil mi ?Bu prodictör dün de days comfort yapmıştım daha silikti yoktur diye attım onu
Canım gebelik var gözüküyor hayırlısı olsun inşallah, kan testi yaptırabilirsinMerhaba arkadaşlar adetime 5 gün var ama kahverengi lekelenmem olduğu için şüphelenip erken gebelik testi yaptım çook silik çıktı sizce nedir
Benim testim ile aynı inşallah güzel sonuçlar alırız.Merhaba arkadaşlar adetime 5 gün var ama kahverengi lekelenmem olduğu için şüphelenip erken gebelik testi yaptım çook silik çıktı sizce nedir
Prodoctor yalancı çizgi çıkarıyor diye duymuştum ama umarım öyle değildir. Kan vermenize fayda var. Güzel haberlerinizi bekliyoruzBu prodictör dün de days comfort yapmıştım daha silikti yoktur diye attım onu
Merhaba canim bencede var görünüyor hatta bende şimdi konu açıp sorucaktim bende suphelenip erken gebelik testi yaptim adetime 6 gün var 2 çizgi silikte olsa hemen çıktı varmıdır bilemedimMerhaba arkadaşlar adetime 5 gün var ama kahverengi lekelenmem olduğu için şüphelenip erken gebelik testi yaptım çook silik çıktı sizce nedir
Canım aşırı belirgin bu hayırlı olsun kan vermelisin, ilişki üzerinden kaç gün geçtiEki Görüntüle 3073241 sizde bu erken gebelik testleri yanıltır mi
Sağol canimm bu ay 3 kere oldu hanginde tuttu bilemem ilkinden 13 gün geçti son ilişkiden 8 gün geçti ama korkuyorum çünkü geçen yaz dış gebelikle birlikte iç kanama geçirip ölümden döndüm sol tüpum alındı hem yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum hemde tek tüple zor olur dedi çoğu kişi ondan çok heyecanlı ve şaşkınımCanım aşırı belirgin bu hayırlı olsun kan vermelisin, ilişki üzerinden kaç gün geçti
Aynen canım ama daha adetime 6 gün olduğu için salı günü falan lan vereyim diyorum simdiden kan verirsem sonrası yani bat gününü beklemesi çok yıpratıcı olucak o stresi yasamakSizinki de baya belirgin sanırım kan vermeden tam emin olamayacağız
Ay hadi inşallah yanılmayız ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin belirtin var mıydı acaba bende bu aydan şüpheliyim ama akıntı dışında bir belirtim yok günüme de varSağol canimm bu ay 3 kere oldu hanginde tuttu bilemem ilkinden 13 gün geçti son ilişkiden 8 gün geçti ama korkuyorum çünkü geçen yaz dış gebelikle birlikte iç kanama geçirip ölümden döndüm sol tüpum alındı hem yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum hemde tek tüple zor olur dedi çoğu kişi ondan çok heyecanlı ve şaşkınım
Aynen canım ama daha adetime 6 gün olduğu için salı günü falan lan vereyim diyorum simdiden kan verirsem sonrası yani bat gününü beklemesi çok yıpratıcı olucak o stresiSizinki de baya belirgin sanırım kan vermeden tam emin olamayacağız
Valla ben suphelendigim için yaptım kuzum 4 buçuk yaşında oğlum var ona hamile kaldığimda da çok fazla akıntım ve gazim vardı afedersiniz sürekli gaz çıkarıyordum ve daha bat günü gelmeden midem bulanmaya hassiyet olmaya başlamıştı bundada aynısı oldu dünde aniden sağ kasigima bı batar girdi ordan iyice şüphelendimAy hadi inşallah yanılmayız ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin belirtin var mıydı acaba bende bu aydan şüpheliyim ama akıntı dışında bir belirtim yok günüme de var
Teşekkür ederim cevabınız için, güzel haberlerinizi bekliyoruzAynen canım ama daha adetime 6 gün olduğu için salı günü falan lan vereyim diyorum simdiden kan verirsem sonrası yani bat gününü beklemesi çok yıpratıcı olucak o stresi
Valla ben suphelendigim için yaptım kuzum 4 buçuk yaşında oğlum var ona hamile kaldığimda da çok fazla akıntım ve gazim vardı afedersiniz sürekli gaz çıkarıyordum ve daha bat günü gelmeden midem bulanmaya hassiyet olmaya başlamıştı bundada aynısı oldu dünde aniden sağ kasigima bı batar girdi ordan iyice şüphelendim