Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testime bakar mısınız?
- Konu Sahibi Hkrcylmz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik test gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
resim atarsanızMerhaba kızlar. Bugün beklenen reglin ilk günü. 4 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif bembeyaz çıktı. Bugün kaset test yaptım çok silik çıktı. Sizce gebelik var mı?
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
Çizgi var gibi ama dağılmış da emin olamadım tekrarlayın testi bozuk ola bilirMerhaba kızlar. Bugün beklenen reglin ilk günü. 4 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif bembeyaz çıktı. Bugün kaset test yaptım çok silik çıktı. Sizce gebelik var mı?
Bende emin olamadım. Başka testim yok maalesef bugün çıkıp alıcam yarın sabah tekrar yapıcam. Hem bir gün daha beklemiş olurum en azından.Çizgi var gibi ama dağılmış da emin olamadım tekrarlayın testi bozuk ola bilir
İnşallah hayırlı olur çok teşekkür ederim. Yarın tekrar yapıcam sabredemedim bi türlühayırlı olsun
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
İnşallah hayırlı olur çok teşekkür ederim. Yarın tekrar yapıcam sabredemedim bi türlü
sabretmekten başka çaren yok ,
yarın sabah tekrar et testi , biraz daha netleşir inşallah
Amin. Çok teşekkürlersabretmekten başka çaren yok ,
yarın sabah tekrar et testi , biraz daha netleşir inşallah
Aynen canm inşallah kırmızı çizgiyi görürsünBende emin olamadım. Başka testim yok maalesef bugün çıkıp alıcam yarın sabah tekrar yapıcam. Hem bir gün daha beklemiş olurum en azından.
İnşallah. Çok istiyorum. İsteyen herkese nasip olsun çok beklemedenAynen canm inşallah kırmızı çizgiyi görürsün
Aminnn inşallahİnşallah. Çok istiyorum. İsteyen herkese nasip olsun çok beklemeden
- 17 Mayıs 2020
- 64
- 39
- 8
- 34
Canım sonucun 13.6 cıkmısArkadaşlar az önce kan tahlili yaptırdım böyle bir sonuç çıktı adetime 1 hafta var. Gebelik var mj ?Eki Görüntüle 2771961
5 in üstünde pozitif görünüyo cok yeni sanırım 2 günde bir artışını kontrol et düzenli artar inşallah hayırlı olsun
- 16 Şubat 2012
- 1.573
- 503
- 323
Bu teste göre var gibi gözüküyor Allah hayırlısını nasip etsin en kısa sürede bir de kan tahlili yapın bence .Merhaba kızlar. Bugün beklenen reglin ilk günü. 4 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif bembeyaz çıktı. Bugün kaset test yaptım çok silik çıktı. Sizce gebelik var mı?
Tebrik ederim adet günü geçince daha da yükselir inşallah sağlıklı gebelik diliyorum bende adetten önce öğrenmiştimArkadaşlar az önce kan tahlili yaptırdım böyle bir sonuç çıktı adetime 1 hafta var. Gebelik var mj ?Eki Görüntüle 2771961
Evet yaptırdım. 37 çıktı sonucum çok şükürBu teste göre var gibi gözüküyor Allah hayırlısını nasip etsin en kısa sürede bir de kan tahlili yapın bence .
- 30 Aralık 2020
- 459
- 300
- 53
- 30
Bat'a 2 gün kala normal kaset test negatif çıkıp erken gebelik testinde pozitif çıkma ihtimali var mı sizce?Çizgi var gibi ama dağılmış da emin olamadım tekrarlayın testi bozuk ola bilir