Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar yaklaşık 1 yıldır bebek istiyoruz bu ay regl 6 gün geçti. Test yaptım ama silik çizgi var mı yok mu hayal mi görüyorum? Flashlı flashsız fotoğrafını çektim. Gebelik var mı yardımcı olursanız çok sevinirim
Noldu hamile misin merak ediyorum benimde Bi yakınım iki test yaptı ikisinde gayet kırmızı çıktı ama sonra negatif çıktı ara ara kanaması oluyormuş nedenini gerçekten anlamadım
Noldu hamile misin merak ediyorum benimde Bi yakınım iki test yaptı ikisinde gayet kırmızı çıktı ama sonra negatif çıktı ara ara kanaması oluyormuş nedenini gerçekten anlamadım
Kimyasal olabileceği aklıma gelmemişti hormon testi yaptırdım prolaktin yüksek çıktı belki kimyasal olmasıyla prolaktin hormonunun yüksek çıkması arasında da bi ilişki olabilir mi bilemedim
Kimyasal olabileceği aklıma gelmemişti hormon testi yaptırdım prolaktin yüksek çıktı belki kimyasal olmasıyla prolaktin hormonunun yüksek çıkması arasında da bi ilişki olabilir mi bilemedim
Prolaktin ne kadar yüksek çıktı prolaktin öyle bir hormon ki asiri yüksekse vücut gebe olduğunu sanıp adet olmuyor süt bezi hormonu :) tarçın da yükseltiyor bunu ama düşmesi kolay testere dişli aslan pençesi için Saraçoğlu nün youtubeda videosu var izleyin derm