- 27 Ekim 2019
- 143
- 60
- 18
- Konu Sahibi livaogretmen
-
Ya aslında fotoda cıkmıyorda ben flashla goruyorum . Kasık agrisindan mahvoldum bugün saglik ocagina gittim enfeksiyonda olabilir dedi yarin idrar testine cagirdi belki ondandirMerhaba canım yok gibi kan testi çok düşük çıkmış çünkü. yine de adetin gecikirse testi yenile
Evet haklısınız aslında ama minicik bir cizgi varda fotoda cikmiyor yada zorla ben goruyorumBen goremedim malesef. Adetiniz geçtiyse koyu bir cizgi cikmasi gerekirdi.
Benimde aynısı başıma geldi fotoda görünmüyor ama baktığında görünüyor du. Yaptığım hiçbir testte ikinci çizgi görmemiştim ama bunda gördüm ve testin yanilttigini düşündüm öylede oldu 1 gün sonra regl oldum ama seninki çok çok yeniyse olabilir de yani ihtimal var ama çok umutlanmaKızlar merhabalar adetim bir gün gecikti 5 dakika icinde sadece flashla gorebildigim bir çizgi oluştu. Sizce var mi ? Kendimi mi kandırıyorum acaba ? 1 hafta once kan testim 0.1 cikmisti
Birde siyah beyaz yap fotoyu daha belli olur
Insallah cok sagolun Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsinnBen sanki gordum cok ince insallah vardir hevealendirmek istemem ama ben testi yaptim negatif die biraktim sonra baktim ya fotograflarda bile.cikmiyordu cizgi o derece incecik bisiydi sukur hamileyim.insalllah sende.oylesindir
Seni uzmek istemem. Ben de o cizgiyi cok gordum zamaninda ama iki gebeligim de beklemediğim zamanlarda oldu. Tek tavsiyem, akisina birak. Zamanini bekliyorEvet haklısınız aslında ama minicik bir cizgi varda fotoda cikmiyor yada zorla ben goruyorum
Ekim ayında 4 testimde baya gorunur pozitifti ama hamile degildim smdi cokta belirtim var insallah yarin bi kan vericem nasipse Allah en kisa zamanda nasip etsin isteyen herkeseBenimde aynısı başıma geldi fotoda görünmüyor ama baktığında görünüyor du. Yaptığım hiçbir testte ikinci çizgi görmemiştim ama bunda gördüm ve testin yanilttigini düşündüm öylede oldu 1 gün sonra regl oldum ama seninki çok çok yeniyse olabilir de yani ihtimal var ama çok umutlanma
Benimde ekim ayinda testlerim pozitifti adet oldumSeni uzmek istemem. Ben de o cizgiyi cok gordum zamaninda ama iki gebeligim de beklemediğim zamanlarda oldu. Tek tavsiyem, akisina birak. Zamanini bekliyor
Allah razi.olsun canim seninde su mubarek gunde yuzun guler rabbimkimseyi bekletmesin bu yolardaaInsallah cok sagolun Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsinn
Ayy hamilelerin duası kabul olurmus Allah razı olsun inşallahAllah razi.olsun canim seninde su mubarek gunde yuzun guler rabbimkimseyi bekletmesin bu yolardaa
InsalllaaahAyy hamilelerin duası kabul olurmus Allah razı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?