• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakar mısınız ?

livaogretmen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2019
143
60
18
Kızlar merhabalar adetim bir gün gecikti 5 dakika icinde sadece flashla gorebildigim bir çizgi oluştu. Sizce var mi ? Kendimi mi kandırıyorum acaba ? 1 hafta once kan testim 0.1 cikmisti

Eklentiler

• Screenshot_20200430-000226_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20200430-000226_WhatsApp.jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 87
Merhaba canım yok gibi kan testi çok düşük çıkmış çünkü. yine de adetin gecikirse testi yenile

Merhaba canım yok gibi kan testi çok düşük çıkmış çünkü. yine de adetin gecikirse testi yenile
Ya aslında fotoda cıkmıyorda ben flashla goruyorum . Kasık agrisindan mahvoldum bugün saglik ocagina gittim enfeksiyonda olabilir dedi yarin idrar testine cagirdi belki ondandir

Ben sanki gordum cok ince insallah vardir hevealendirmek istemem ama ben testi yaptim negatif die biraktim sonra baktim ya fotograflarda bile.cikmiyordu cizgi o derece incecik bisiydi sukur hamileyim.insalllah sende.oylesindir

Kızlar merhabalar adetim bir gün gecikti 5 dakika icinde sadece flashla gorebildigim bir çizgi oluştu. Sizce var mi ? Kendimi mi kandırıyorum acaba ? 1 hafta once kan testim 0.1 cikmisti
Benimde aynısı başıma geldi fotoda görünmüyor ama baktığında görünüyor du. Yaptığım hiçbir testte ikinci çizgi görmemiştim ama bunda gördüm ve testin yanilttigini düşündüm öylede oldu 1 gün sonra regl oldum ama seninki çok çok yeniyse olabilir de yani ihtimal var ama çok umutlanma 🌸

Ben sanki gordum cok ince insallah vardir hevealendirmek istemem ama ben testi yaptim negatif die biraktim sonra baktim ya fotograflarda bile.cikmiyordu cizgi o derece incecik bisiydi sukur hamileyim.insalllah sende.oylesindir
Insallah cok sagolun Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsinn 🙏🙏

Benimde aynısı başıma geldi fotoda görünmüyor ama baktığında görünüyor du. Yaptığım hiçbir testte ikinci çizgi görmemiştim ama bunda gördüm ve testin yanilttigini düşündüm öylede oldu 1 gün sonra regl oldum ama seninki çok çok yeniyse olabilir de yani ihtimal var ama çok umutlanma 🌸
Ekim ayında 4 testimde baya gorunur pozitifti ama hamile degildim smdi cokta belirtim var insallah yarin bi kan vericem nasipse Allah en kisa zamanda nasip etsin isteyen herkese 🙏😊

Back