• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mayissinegi

Pia
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
990
Puanlar
123
Hanımlar sizce bir sey varmi :KK14::KK14:pko oldugum icin adetlerim duzensiz ? İlaçsız adet goremiyorum. İlaç kullanıcam her ihtimale karşı bakmak istedim.

Eklentiler

• IMG_20170828_102046.jpg
    IMG_20170828_102046.jpg
    18,2 KB · Görüntüleme: 179
Ama ilac kullanma bence her ne kadar cikmamis olsa da hamile olma ihtimalini göz önünde bulundur

canım malesef yok ve pkon varsa doktora git malesef normal tedavisiz olmaz mutlaka tedavi gerek benim 3 sneye yakın olmuyo o yüzden bende haftaya perşembe artık devamını getremk üzere tedavi için başlıycam yoksa olcağa benzemiyo

Gittim bir kez klomen kullandim. Onlada olmadi sonra bi daha gitmedim akışına biraktim. Ama gidicem
Hem siz gidin hem esiniz .Bende her sey normal ama esimde hiz sorunu var bu sorunu ogrenmesek boşa kürek cekecektik su an tedavimiz devam ediyor

Can'ım kaç adet geçirdin ve adetlerin düzenli mi?Ben öyle 2 yıl geçirdim :) 33. Deneme de hamile kaldım ve doğal yolla.

Ya şöyle ki ben ilac kullanmadan adet goremiyorum. İki aydir mesela adette olamadim. O yuzden hic saymadim :)

Ya şöyle ki ben ilac kullanmadan adet goremiyorum. İki aydir mesela adette olamadim. O yuzden hic saymadim :)
E o Zaman yumurtlama takibi yaptırman lazım çocuk düşünüyorsan.Böyle rahim kalınlaşması olur dikkat etmelisin.

Aksine benim kilom 55 kilo sorunum killanma sivilce vs yok . Yumurta takibi bir kere yaptırdım. Doktor bugun yarın çatlar dedi çatlatma iğnesi kullanmadim. Ama o ay olmadı.

Aksine benim kilom 55 kilo sorunum killanma sivilce vs yok . Yumurta takibi bir kere yaptırdım. Doktor bugun yarın çatlar dedi çatlatma iğnesi kullanmadim. Ama o ay olmadı.
Olmayabilir Can'ım.Ben 3 kez denedim olmadı Bıraktım sonra kendiliğinden oldu.Yani 3 5 deneme yapman gerekiyor.Pko çıktı mı peki

Konu sahibesi affına sığınarak paylaşıyorum var mı kızlar bişey bu testte

Eklentiler

• IMG_0792.PNG
    IMG_0792.PNG
    179,4 KB · Görüntüleme: 46
Back