- Emoji Skoru
- 990
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi mayissinegi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic dr a gitmediniz mi bence gidin ona gore bir yol cizin zaman kaybetmeyinOn ay oldu valla gelen giden yok![]()
Hic dr a gitmediniz mi bence gidin ona gore bir yol cizin zaman kaybetmeyin
Hem siz gidin hem esiniz .Bende her sey normal ama esimde hiz sorunu var bu sorunu ogrenmesek boşa kürek cekecektik su an tedavimiz devam ediyorGittim bir kez klomen kullandim. Onlada olmadi sonra bi daha gitmedim akışına biraktim. Ama gidicem
Hem siz gidin hem esiniz .Bende her sey normal ama esimde hiz sorunu var bu sorunu ogrenmesek boşa kürek cekecektik su an tedavimiz devam ediyor
Can'ım kaç adet geçirdin ve adetlerin düzenli mi?Ben öyle 2 yıl geçirdim :) 33. Deneme de hamile kaldım ve doğal yolla.On ay oldu valla gelen giden yok![]()
Insallah Allah hepimizin yüzünü güldürsünAllah bir an once kucaklarimizi doldursun insallah :)
Can'ım kaç adet geçirdin ve adetlerin düzenli mi?Ben öyle 2 yıl geçirdim :) 33. Deneme de hamile kaldım ve doğal yolla.
Can'ım kaç adet geçirdin ve adetlerin düzenli mi?Ben öyle 2 yıl geçirdim :) 33. Deneme de hamile kaldım ve doğal yolla.
E o Zaman yumurtlama takibi yaptırman lazım çocuk düşünüyorsan.Böyle rahim kalınlaşması olur dikkat etmelisin.Ya şöyle ki ben ilac kullanmadan adet goremiyorum. İki aydir mesela adette olamadim. O yuzden hic saymadim :)
2 ayda bir adet olurdum yada hiç olamazdım.Kilom vardı kilo verince hemen hamile kaldım.Sendedemi pko vardı ? Kendiliginden adet görebiliyormuydun
Olmayabilir Can'ım.Ben 3 kez denedim olmadı Bıraktım sonra kendiliğinden oldu.Yani 3 5 deneme yapman gerekiyor.Pko çıktı mı pekiAksine benim kilom 55 kilo sorunum killanma sivilce vs yok . Yumurta takibi bir kere yaptırdım. Doktor bugun yarın çatlar dedi çatlatma iğnesi kullanmadim. Ama o ay olmadı.
Ben göremedim ama bat a kac gun var ki çıkmayabilirKonu sahibesi affına sığınarak paylaşıyorum var mı kızlar bişey bu testte