- 1 Ağustos 2019
- 520
- 735
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaBende gördüm :) pembe çizgi
Çok yeni sanırım gözünüz aydın gününüzde tekrar yapın yada kan verinAdetime 5 gün var teste bakar mısınız hafifte olsa bir kırmızılık gördüm ben sanki ama emin olamadım
Inşallah vardır canım bende 1 hafta kala böyle öğrendim bu renkteydiYaainşallah vardır çok sağolun yazdığınız için gözlerim yanıltmamış demek ki
![]()
Ay inanamıyorum yaa önceki gebeliğim erken doğum olmuştu yaşamamıştı.bu bir mucize eğer gerçekten varsa yaa allahım sana şükürler olsun iki gün sonra kesinleşir artıkÇizgi görüyorum canım.. hayırlı olsun![]()
Hadi inşallah demek ki tek ben görmemişim çok mutlu oldum kızlar hepinize çok teşekkür ederimÇok yeni sanırım gözünüz aydın gününüzde tekrar yapın yada kan verin
Belirgin baya şimdidenHadi inşallah demek ki tek ben görmemişim çok mutlu oldum kızlar hepinize çok teşekkür ederim
5 dakika içinde böyle pembe pembe gördüm ama emin olamadım buradaki arkadaşlar şıp diye anlıyor çok teşekkür ederim gerçektenVar canım hemen çıktıysa eğer hayırlı olsun![]()
Evet canım.. bu kadar zaman varken böyle belirgin çktıysa adetin gaçince keseyi göresilirsin inşaALLAH canımAy inanamıyorum yaa önceki gebeliğim erken doğum olmuştu yaşamamıştı.bu bir mucize eğer gerçekten varsa yaa allahım sana şükürler olsun iki gün sonra kesinleşir artık