Gebelik testime bakar mısınız lütfen,🙏 çatlamanın 7. Günü

gixmooo10

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
290
109
32
Selamlar dayanamadım bu sabah test yaptım Roll gebelik testi. Daha önce de bu markadan yapmıştım silik dahi çıkarmamıştı.
Yumurtlama 9 Aralık
Çatlama 11 Aralık Çatlamanında 7. Günü.

Eklentiler

• IMG_8954.jpeg
    123,9 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_8951.jpeg
    148,1 KB · Görüntüleme: 23
Selamlar dayanamadım bu sabah test yaptım Roll gebelik testi. Daha önce de bu markadan yapmıştım silik dahi çıkarmamıştı.
Yumurtlama 9 Aralık
Çatlama 11 Aralık Çatlamanında 7. Günü.
Canım çatlamanın 7.günü iğne etkisidir çıkan çizgi 12.günden sonra iğne etkisi geçer genelde

Ben çatlatma iğnesi sandım eğer değilse bile 7 gün çok erken ama her gün yapın test ve koyulaşma oluyor mu takip edin

Sanki çok hafif var gibi bir 10. Gün 12. Günü bekle bir daha test yap
Bekleyeceğim test siparişi verdim Predictor cumaya gelir zaten :)
Canım çatlamanın 7.günü iğne etkisidir çıkan çizgi 12.günden sonra iğne etkisi geçer genelde
Ben çatlatma iğnesi sandım eğer değilse bile 7 gün çok erken ama her gün yapın test ve koyulaşma oluyor mu takip edin
Çatlama iğnesi değil. Neden erken çıkmasın ki erken döllenme olmuş olabilir. Ben oğlumu reglime 9 gün varken 5.10 la öğrendim. Şuan 24-25 Aralık Bat görünüyor. Her gün değilde 2 günde bir yapılabilir.

Erken döllenme için yumurtlama tarihinin erken olması gerekir ben yok demiyorum zaten canım normalde en erken yumurtlamadan sonra 10.gün çıktığını gördüm o da 10 20 gibi bir değerle yumurtlama tarihin kesinse anlamında 7.gün erken gibi geldi ama dediğim gibi yarın koyulaşma olursa zaten vardır testte çizgi görünüyor çünkü hayırlısı olsun

Elimde test yok sipariş verdim Predictor gelene kadar yapmam zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…