Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet olmam gereken zamanda pembe ve kahverengi lekelenmem oldu ve 4 veya 5 gün sürdü bu sabah gebelik testi yaptırdım sizce hamilelik varmi yoksa kuruma çizgisi mi
İnşallah bir kaç gün daha beklemeyi düşünüyorumVar gibi duruyor canim kan verirsen netlestirirsin
Bana da yardımcı olabilirmisinVar gibi duruyor canim kan verirsen netlestirirsin
Kan verdiniz miadetime 12 gün var bi kaç gündür bel ve kasık ağrımdan dolayı test yapmak istedim bu kuruma çizgisi midir
Testi farklı markalardan tekrarla istersen bende pazartesi pozitif görüp salı kan vermiştim kanda çıkmadı şimdi regl ilk gün kimyasal gebelik oluyormuş testte çıkıp düştü heralde degerler bende anlayamadım. İdrar testi ikinci cizgi koyulasirsa 2-3 gün arayla bence netleşir ben bir sonraki ay gecikirse öyle deneyecegim inşallah vardır sizde ben kendimi oyle inandirmisim ki adet olduğuma kendimi ikna ettim resmen bugün çünkü bugün baktım kimisi adet gibi üstüne görmüş hamileyken ümitli ama kese ve bebeği gormedende emin olmamak lazım çok üzücü oldu bana böylesi inşallah güzel haberler alırsınSon adet tarihim 13 Ekim bundan 2 hafta öncesinde kahverengi kanamam geldi 2 gün sürdü aldırış etmedim 4 gün önce tekrar kanamam oldu 2 gün sürdü ve bitti test yaptım pozitif çıktı inanmadım tekrar yaptım ama su icip de yapmamak gerekiyormuş ona rağmen çok silik çift çizgi oldu bugün kan verdim ama hcg 1.20 çıktı doktor gebelik yok dedi ama belirtilerin de bazıları var anlam veremiyorum ne yapacağımı şaşırdım
Erken test yaptığımda o pozitifi gördüm ama kaset testte çıkar gibi olup kayboldu bende anlayamadım doğrusu doktora sorduğumda testlerde sapma olasılığı nedir diye yine de her ihtimale karşı 2 günde bir test verin dedi inşallah vardır diyorum birçok kişinin hcgsi benim gibi çıkıp yükselmiş ufak da olsa bir umut vardır diyorumTesti farklı markalardan tekrarla istersen bende pazartesi pozitif görüp salı kan vermiştim kanda çıkmadı şimdi regl ilk gün kimyasal gebelik oluyormuş testte çıkıp düştü heralde degerler bende anlayamadım. İdrar testi ikinci cizgi koyulasirsa 2-3 gün arayla bence netleşir ben bir sonraki ay gecikirse öyle deneyecegim inşallah vardır sizde ben kendimi oyle inandirmisim ki adet olduğuma kendimi ikna ettim resmen bugün çünkü bugün baktım kimisi adet gibi üstüne görmüş hamileyken ümitli ama kese ve bebeği gormedende emin olmamak lazım çok üzücü oldu bana böylesi inşallah güzel haberler alırsın
Kimyasal gebelik geçirdim maalesefTekrarladinizmi
Hayır henüz vermedim bu sabahta denedim bu şekilde çıktı 2. İdrarla :/Kan verdiniz mi
Test hangi markaHayır henüz vermedim bu sabahta denedim bu şekilde çıktı 2. İdrarla :/
İkinci resimde çok ince bi çizgi görüyorum kuruma değilseHayır henüz vermedim bu sabahta denedim bu şekilde çıktı 2. İdrarla :/
canım var gözüküyor. sanırım sen prodoctor ile yapmıştın. benim de ilk böyle silik çıktı. bence kan ver hadi inşallah olsun bakalım :)Hayır henüz vermedim bu sabahta denedim bu şekilde çıktı 2. İdrarla :/