Gebelik testime bakar mısınız kuruma çizgisi mı

makaleyaz

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2024
196
38
25
Adet olmam gereken zamanda pembe ve kahverengi lekelenmem oldu ve 4 veya 5 gün sürdü bu sabah gebelik testi yaptırdım sizce hamilelik varmi yoksa kuruma çizgisi mi

Adet olmam gereken zamanda pembe ve kahverengi lekelenmem oldu ve 4 veya 5 gün sürdü bu sabah gebelik testi yaptırdım sizce hamilelik varmi yoksa kuruma çizgisi mi
IMG20241120070201.jpg
IMG20241120070151.jpg

adetime 12 gün var bi kaç gündür bel ve kasık ağrımdan dolayı test yapmak istedim bu kuruma çizgisi midir

Eklentiler

• IMG_6629.jpeg
    IMG_6629.jpeg
    140,6 KB · Görüntüleme: 87
Son adet tarihim 13 Ekim bundan 2 hafta öncesinde kahverengi kanamam geldi 2 gün sürdü aldırış etmedim 4 gün önce tekrar kanamam oldu 2 gün sürdü ve bitti test yaptım pozitif çıktı inanmadım tekrar yaptım ama su icip de yapmamak gerekiyormuş ona rağmen çok silik çift çizgi oldu bugün kan verdim ama hcg 1.20 çıktı doktor gebelik yok dedi ama belirtilerinde bazıları var anlam veremiyorum ne yapacağımı şaşırdım insan o çift çizgiyi görünce garip hissediyor doktor da herhangi bir gebelik söz konusu değil diyince üzüldüm açıkçası ama öyleyse bile çift çizgi olması neden kaynaklanmıştır

Eklentiler

• 20241128_231743.jpg
    20241128_231743.jpg
    105,5 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
Son adet tarihim 13 Ekim bundan 2 hafta öncesinde kahverengi kanamam geldi 2 gün sürdü aldırış etmedim 4 gün önce tekrar kanamam oldu 2 gün sürdü ve bitti test yaptım pozitif çıktı inanmadım tekrar yaptım ama su icip de yapmamak gerekiyormuş ona rağmen çok silik çift çizgi oldu bugün kan verdim ama hcg 1.20 çıktı doktor gebelik yok dedi ama belirtilerin de bazıları var anlam veremiyorum ne yapacağımı şaşırdım
Testi farklı markalardan tekrarla istersen bende pazartesi pozitif görüp salı kan vermiştim kanda çıkmadı şimdi regl ilk gün kimyasal gebelik oluyormuş testte çıkıp düştü heralde degerler bende anlayamadım. İdrar testi ikinci cizgi koyulasirsa 2-3 gün arayla bence netleşir ben bir sonraki ay gecikirse öyle deneyecegim inşallah vardır sizde🌸 ben kendimi oyle inandirmisim ki adet olduğuma kendimi ikna ettim resmen bugün çünkü bugün baktım kimisi adet gibi üstüne görmüş hamileyken ümitli ama kese ve bebeği gormedende emin olmamak lazım çok üzücü oldu bana böylesi inşallah güzel haberler alırsın

Testi farklı markalardan tekrarla istersen bende pazartesi pozitif görüp salı kan vermiştim kanda çıkmadı şimdi regl ilk gün kimyasal gebelik oluyormuş testte çıkıp düştü heralde degerler bende anlayamadım. İdrar testi ikinci cizgi koyulasirsa 2-3 gün arayla bence netleşir ben bir sonraki ay gecikirse öyle deneyecegim inşallah vardır sizde🌸 ben kendimi oyle inandirmisim ki adet olduğuma kendimi ikna ettim resmen bugün çünkü bugün baktım kimisi adet gibi üstüne görmüş hamileyken ümitli ama kese ve bebeği gormedende emin olmamak lazım çok üzücü oldu bana böylesi inşallah güzel haberler alırsın
Erken test yaptığımda o pozitifi gördüm ama kaset testte çıkar gibi olup kayboldu bende anlayamadım doğrusu doktora sorduğumda testlerde sapma olasılığı nedir diye yine de her ihtimale karşı 2 günde bir test verin dedi inşallah vardır diyorum birçok kişinin hcgsi benim gibi çıkıp yükselmiş ufak da olsa bir umut vardır diyorum 🌸

X