• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakar mısınız

babiessss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2024
25
7
1
22
Kızlar selam farklı bir başlığın altına da yazmıştım ama heyecanlı ve stresliyim 🥲 2 gebelik testi yaptım ama sanırım biri bozuk çıktı boyası dağıldı gibi oldu ikisini de ekleyeceğim çok aşırı silik de olsa görüyor gibiyim henüz reglim gecikmedi rica etsem dikkatlice bakar mısınız 🙏🏻☺️

Eklentiler

• IMG_0645.png
    IMG_0645.png
    452,3 KB · Görüntüleme: 91
  • 65762081-2AF2-48E3-AB23-6BF52CE4D37F.jpeg
    65762081-2AF2-48E3-AB23-6BF52CE4D37F.jpeg
    49,4 KB · Görüntüleme: 92
Soldaki dagılmıs cok ıdrar damlamıa da olabılır bozuk da olabilir ama sagdakınde hıc çizgi yok. Hatta 10 dk yı gecmıs halı heralde o foto.

Soldaki dagılmıs cok ıdrar damlamıa da olabılır bozuk da olabilir ama sagdakınde hıc çizgi yok. Hatta 10 dk yı gecmıs halı heralde o foto.
Fotoğraf 10dkyı geçmiş hali evet ama ilk hali de aynıydı fotoğrafını çekmek sonradan aklıma geldi yine de görüyor gibiyim sanırım paranoyaklığa gidiyor benimki 😂teşekkür ederim yorumunuz için

Fotoğraf 10dkyı geçmiş hali evet ama ilk hali de aynıydı fotoğrafını çekmek sonradan aklıma geldi yine de görüyor gibiyim sanırım paranoyaklığa gidiyor benimki 😂teşekkür ederim yorumunuz için
Yok gorulur bi cızgı oluyor cogunda grimsi bisey. Ben de butun testlerımde goruyorum:) rabbim hayırlı saglıklı evlatlar versin. Adete kac gun var ?

5 gün var daha bi yandan da erken davrandığımı biliyorum ama merak işte :) amin isteyen herkese inşallah
O normal testler 2 gun fark ediyor illa ki. 3 gun kaladam önce cıkarmayabilir:)) o merak bende de var burdan akıl verir 7 gün kala teste baslarım. Test ısrafı. Sjshshshha😅😅

Back
X