• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakar mısınız lütfen acil

lunashiva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2024
93
21
3
24
Merhaba geç yumurtlama yaşadım bu ay bugün 11.günüm dün test yaptım negatif bugün yaptım böyle gözüküyor bu markanın testini kullanan var mı doğru mudur ilk 10 dk da hafif koyuluk olarak belli belirsizdi ben ihtimal vermedim sonrasında belirginleşmeye pembeleşmeye başladı bugün çook hafif kahverengi leke geldi sonra kesildi birkaç gündür adet ağrısına benzer ağrım var göğüslerim şiş acıyor kabızlık ve gaz var lütfen yorum yapınn 🙏🙏🙏

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 56
  • image.jpg
    image.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba geç yumurtlama yaşadım bu ay bugün 11.günüm dün test yaptım negatif bugün yaptım böyle gözüküyor bu markanın testini kullanan var mı doğru mudur ilk 10 dk da hafif koyuluk olarak belli belirsizdi ben ihtimal vermedim sonrasında belirginleşmeye pembeleşmeye başladı bugün çook hafif kahverengi leke geldi sonra kesildi birkaç gündür adet ağrısına benzer ağrım var göğüslerim şiş acıyor kabızlık ve gaz var lütfen yorum yapınn 🙏🙏🙏
Adetim 2 gün gecikti bu arada

Merhaba, silik bende gördüm inşallah vardir, yarin tekrar yap koyulasinca kan verirsin istersen varsa daha yeni gibi deger yukseliyordur

Merhaba, silik bende gördüm inşallah vardir, yarin tekrar yap koyulasinca kan verirsin istersen varsa daha yeni gibi deger yukseliyordur
Teşekkür ederimmm 🙏 inşallah vardır kuruma çizgisi desem 19unda yaptım dün yaptım hiçbirinde 1 gün sonrası bile çıkmadı birde eczacıya özellikle belirttim daha önce başıma geldi yalancı pozitiflik kesin doğru olanı neyse ondan alayım dedim bunu verdi umarım doğrudur

Bu arada dün yaptığım test bu şekilde çoook silik koyuluk görüyorum ben siz görüyor musunuz

Eklentiler

• IMG_4754.jpeg
    IMG_4754.jpeg
    211,7 KB · Görüntüleme: 49
Teşekkür ederimmm 🙏 inşallah vardır kuruma çizgisi desem 19unda yaptım dün yaptım hiçbirinde 1 gün sonrası bile çıkmadı birde eczacıya özellikle belirttim daha önce başıma geldi yalancı pozitiflik kesin doğru olanı neyse ondan alayım dedim bunu verdi umarım doğrudur
Genelde yalanci pozitif artimed veriyormus, dediginiz gibi onceden hic cikmayip bunda çıkması tesaduf degildir inşallah 🥰

Bide kaset test dene onda yanılma payı daha as ilk idrarla yap belirti için daha erken psıkolojik oluyor inş vardır bi an önce kan ver hayırlısı olsun 🧿

Merhaba kızlar bende 5 gün geciktim ara ara kramp giriyor ve test yaptım testime bakarmısınız

Eklentiler

• Polish_20241224_172302901.jpg
    Polish_20241224_172302901.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20241224_163705.jpg
    IMG_20241224_163705.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20241226_203422.jpg
    IMG_20241226_203422.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 42
Back
X