Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman hemen gidip,imkânınız varsa tabi,bir tahlil yaptırın kanda, inşallah vardır :)Aslında en son adet tarihimin üstünden 1 buçuk ay geçti düzensiz adet olduğum için bu ay söktürücü içmeyi düşünüyordum emin olmak için yaptım sabah umarım vardır hayal kırıklığına uğramam
Aslında en son adet tarihimin üstünden 1 buçuk ay geçti düzensiz adet olduğum için bu ay söktürücü içmeyi düşünüyordum emin olmak için yaptım sabah umarım vardır hayal kırıklığına uğramam
Çok sevindim gözünüz aydınÇok teşekkür ederim evde erken gebelik testi vardı yaptım tam iki çizgi çıktı![]()
Evet dün yaptırdım 1090 çıktı değerimKan testi yaptırdınız ? Meret ettim de![]()
Darısı başımızaArkadaşlar günaydın az önce bu gebelik testini yaptık polikistik overlıyım tarlusal içmeye başlicağım için emin olmak istedim ikinci çizgi gölge gibi yorum yazarsanız sevinirşm
tEvet dün yaptırdım 1090 çıktı değerimsizce kaç haftalıktır doktora salı günü gidecem
Evet dün yaptırdım 1090 çıktı değerimsizce kaç haftalıktır doktora salı günü gidecem
3 şubatta olmuştum en sonSon adet tarihin ne zaman canim
Aminn cnm aminnnn gerçekten çok içten diliyorum isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin allahDarısı başımıza![]()