• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testim

beronika

Aklımı deliricem 👼🏻
Kayıtlı Üye
Adet oldum sandım ama gebelik belirtilerim devam ediyordu test yaptım pozitif çıktı pazartesi kan vermeye gidicem böyle yaşayan varmı🥲🥰

Eklentiler

• IMG_9980.jpeg
    IMG_9980.jpeg
    132,4 KB · Görüntüleme: 41
Yazdığınız için çok teşekkür ederim kanamam yok çift çizgi gördüm sonra adet oldum bitincede test yaptım çizginin rengi koyulaştı 🥰🥹 ne yaşadığımı bilemedim doktora gidicem 🙏🏻

Düşük yaşadım kanamam bitti bir hafta geçti hcgm sıfırlanmıştı tekrardan test yaptım silikte olsa çift çizgi gördüm

Eklentiler

• IMG_0050.jpeg
    IMG_0050.jpeg
    174,8 KB · Görüntüleme: 21
Çok geçmiş olsun🌸😔 ama anlamadım çizgiler silik tamamen silindikten sonra nasıl yeniden yaptınız silik çizgi mi gördünüz?
Çok teşekkür ederim desteğiniz benim için çok kıymetli sol kasık kısmımda ilk yaşadığım ağrıdan hissedince test yapayım dedim silik çizgi çıktı ilk öğrendiğimki gibi bir görüntü o günlerde aklıma gelince üzüldüm 😢😢

Çok teşekkür ederim desteğiniz benim için çok kıymetli sol kasık kısmımda ilk yaşadığım ağrıdan hissedince test yapayım dedim silik çizgi çıktı ilk öğrendiğimki gibi bir görüntü o günlerde aklıma gelince üzüldüm 😢😢
Tatlım yani düşük sonrası hcg test sıfırlandıktan sonra yeniden yaptın ve yine mi çift çizgi gördün? Onu anlayamadım yazından. eğer öyleyse doktora git yeniden hemen.

Tatlım yani düşük sonrası hcg test sıfırlandıktan sonra yeniden yaptın ve yine mi çift çizgi gördün? Onu anlayamadım yazından. eğer öyleyse doktora git yeniden hemen.
Aynen sıfırlandı değerim bir hafta geçti hatta belirti hissedince yaptım silik çizgi çıktı doktora gidicem randevu aldım hemen 🙏🏻

Back
X