- 4 Nisan 2019
- 69
- 48
- 3
- 35
- Konu Sahibi Kirmiziruj06
Kızlar adetim 4 gün gecikti. İki haftadır regl sancısı gibi şiddetli sancılar cekiyoruö. İhtimal vermesem de test yaptım. Yanılma payı var mı ? Agrılarım normal mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrikler hamilesin rabbim tamamına erdirsinKızlar adetim 4 gün gecikti. İki haftadır regl sancısı gibi şiddetli sancılar cekiyoruö. İhtimal vermesem de test yaptım. Yanılma payı var mı ? Agrılarım normal mi ?Eki Görüntüle 2254161
cnm gebesın kesın gıt kan ver
Teşekkürler Amin cnmsağoltebrikler hamilesin rabbim tamamına erdirsin
gözün ayd8n cnmCalışıyorum cnm akşam vermeye calışacagım artk
Teşekkür ederim canımAyyyhayırlı olsun canım hamilesin ❤
Amin cnm sağolHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺
Yaptırdım canım.bi önceki mesajda detay teşekkür ederim kesinleşti galiba artkHâlâ kan vermedin mi yoksa?kesin hamilesin bence hayırlı olsun canım.
Bu değer en az 400 falandırKızlar adetim 4 gün gecikti. İki haftadır regl sancısı gibi şiddetli sancılar cekiyoruö. İhtimal vermesem de test yaptım. Yanılma payı var mı ? Agrılarım normal mi ?Eki Görüntüle 2254161
2 3 haftalik olabilir ben 4 haftamda 5 binlerdeydi. Hayirli olsun bu arada:))Kızlar kan testi yaptırdım sonuc 2,300 küsürlerde çıktı kaçıncı haftaya denk geliyo bilgisi olan var mı? Acilde baktırdm kana doktor yoktu soramadım
4 hafta :) en fazlaKızlar kan testi yaptırdım sonuc 2,300 küsürlerde çıktı kaçıncı haftaya denk geliyo bilgisi olan var mı? Acilde baktırdm kana doktor yoktu soramadım
Çıkar gebelik varsa, kan testi verKızlar acilll yardımmm bende 2 aydır korunmayı bıraktım yumurtlama günlerini değerlendirdim 12 nisanda bat. Ama dün gece bişy oldu önce su geldi çamılırımk ıslattı sonra biraz peçeteye anlaşılabilen lekelenme ve ddün geceden bu geceye kadarda geçip bitmeyen sarımsı bi akıntı var ped koydum yani o derece ve arada bi peçeteye kontrollerinde leke şeklinde kan geliyo gebelik olabilirmi yerleşme falan??? Ve kanda baktırsam şuan çıkarmı acaba adetime 1 hafta kaldı
Varsa kesin çıkarmı yani daha 1 hafta var erkende davranmak istemiyorum yerleşme kanaması gibi bişyse kana geçmiştir dimi hcg hormonuÇıkar gebelik varsa, kan testi ver
Bişey diyemem böyle