- 1 Mart 2024
- 25
- 1
- 22
-
- Konu Sahibi user543463446
Erken gebelik testi bu adetim biteli 27gun oldu benim hep geç olur ama bilemedim sizce sonuç ne ? Normal gebelik testi negatif erkenler böyle ayni markalarGebelik testim 4tane yaptım 4ü de böyle çok bilemedim yardımcı olabilir misiniz?
Çok silik ama ikinci çizgi var gibi görünüyor ? Bat ne zaman ?
Erken gebelik testi bu adetim biteli 27gun oldu benim hep geç olur ama bilemedim sizce sonuç ne ? Normal gebelik testi negatif erkenler böyle ayni markalarÇok silik ama ikinci çizgi var gibi görünüyor ? Bat ne zaman ?
4kere yaktım geldi aynı diğer ikisi de böyleErken gebelik testi bu adetim biteli 27gun oldu benim hep geç olur ama bilemedim sizce sonuç ne ? Normal gebelik testi negatif erkenler böyle ayni markalar
Yani şuan olmam lazım Kadir gecesinden 2gun önce olmuştum şimdiye olmam lazımdıTekrar ne zaman adet olacaksın ?
Alttakı bozulmuş gıbı sanki idrarda çok fazla bekletmeyın üsteki silik gibi de bilemedim tekrar yapın
Öyle yapayım bende çok bekletmedim aslında 5saniyeAlttakı bozulmuş gıbı sanki idrarda çok fazla bekletmeyın üsteki silik gibi de bilemedim tekrar yapın
Cizgi gorunuyo
Çizgi var burada , sabah ilk idrarla tekrarlayın bakalım koyulaşacak mı
Teşekkür ederim art marka ile denedim negatif çıkıyor fleyy markalar böyleÇizgi var burada , sabah ilk idrarla tekrarlayın bakalım koyulaşacak mı
İnşallahCizgi gorunuyo
Markaya göre değişiyorsa olmayabilir de o zaman. Bazı markalar hayali çizgiler çıkarıyor. Bi tekrarlayın sabah.Teşekkür ederim art marka ile denedim negatif çıkıyor fleyy markalar böyle