• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testim silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok değişik oldu bende adetim 3 gün gecikti benim normalde gecikme olmuyor olursa da erken olurum anca ama gecikmez ve eşimle çocuk deniyoruz 4 aydır gecikince heyecanlandım zaten bu 10. Testimdi şimdiye kadar hepsi tek çizgiydi o yüzden yine çok kararsızdım ama içimden bi ses bu sefer oldu dedi ve test yaptım 2 dk sonra bu silik çizgi çıktı havalara uçtum resmen ilk düşündüğüm sabah olunca kan testi vermekti ama sabah regl oldum o kadar üzüldüm ki anlatamam ve çok şaşırdım ve bu sefer hiç regl ağrım olmadı normalde çok ağrılı oluyor benim ve yerleşme kanaması da olamaz çünkü normal regl oldum 7 gün sürdü yine neyse reglim bitti 4-5 gün sonra benim göğüslerim baya şişmiş uçları koyulaşmış hafif resmen hamilelik var gibi sitede birkaç kişiden okudum hamileyken normal 6-7 gün regl olan da var o yüzden gittim yine test aldım birini 2 gün önce akşam yaptım negatif çıktı diğerini de bu sabah yaptım yine negatif o kadar üzülüyorum ki artık aslında 1 sene olmaması normalmiş bizim daha 4 ay oldu ama her seferinde böyle heyecanlanıp tek çizgi görmek çok üzüyo anlamadığım reglimden 1 gün önce yaptığım neden hemen silik çıktı acaba adet döneminde de hormonlar yükseliyor diye mi anlayamadım

Çok değişik oldu bende adetim 3 gün gecikti benim normalde gecikme olmuyor olursa da erken olurum anca ama gecikmez ve eşimle çocuk deniyoruz 4 aydır gecikince heyecanlandım zaten bu 10. Testimdi şimdiye kadar hepsi tek çizgiydi o yüzden yine çok kararsızdım ama içimden bi ses bu sefer oldu dedi ve test yaptım 2 dk sonra bu silik çizgi çıktı havalara uçtum resmen ilk düşündüğüm sabah olunca kan testi vermekti ama sabah regl oldum o kadar üzüldüm ki anlatamam ve çok şaşırdım ve bu sefer hiç regl ağrım olmadı normalde çok ağrılı oluyor benim ve yerleşme kanaması da olamaz çünkü normal regl oldum 7 gün sürdü yine neyse reglim bitti 4-5 gün sonra benim göğüslerim baya şişmiş uçları koyulaşmış hafif resmen hamilelik var gibi sitede birkaç kişiden okudum hamileyken normal 6-7 gün regl olan da var o yüzden gittim yine test aldım birini 2 gün önce akşam yaptım negatif çıktı diğerini de bu sabah yaptım yine negatif o kadar üzülüyorum ki artık aslında 1 sene olmaması normalmiş bizim daha 4 ay oldu ama her seferinde böyle heyecanlanıp tek çizgi görmek çok üzüyo anlamadığım reglimden 1 gün önce yaptığım neden hemen silik çıktı acaba adet döneminde de hormonlar yükseliyor diye mi anlayamadım
Yine de bir kan mi verseniz acaba

Peki ben de war midir 13 gun var adete
20220721_014605.jpg

13 gün çok erken gibi canım erken gebelik testleri zaten max 7 gün önceden yapılıyor diye biliyorum ama çok silik çizgi de var bendeki gibi yanıltabiliyor bu testler kan testi ver istersen
Negatif cikti ama hastane kani 5 saat sora çalıştı dr guvenemeyiz baska mrkezde test yptrin dedi ama bn bi önceki gebeligimde 7 gün warkrm yaptırıp negatf aldım pek inanmıyorum dogru çıkaracağınq dr um gebelik var gibi hem test inceledi hem de vajinal bakti kalinlasmis yeterince dedi bekleyelim dedi bnde esim calisiyo dye gdemiyorum bebegim var

Hala silik cikiyo koyulassin gtcem

İnsallahh hayirlisi olsun. Bizi haberdar etmeyi unutmayin🥰
Saol canim predictor geldi onla da yaptim biraz daha belirgin cikti ama yine silik yani bariz.

Ay şiştim testt yapa yapa :)

Karnimda 2 gundur kasiklarda batma var ozellikle sag tarafimda ikizlere de sagdan hamile kalmıştım buda sag olcak heralde🤣

Bazen de adet olcak gibi hissediyorum 10 gun fln var adete

bende de böyleydi kafayı yemiş gibi adetten önce erken gebelik testi yapıyordum ilk yaptığımda aynen dediğiniz gibi silik çıktı o kadar sevindimki ama ertesi gün adet oldum o zamanlar kimyasal gebelik ile alakalı bilgim yoktu düşük yaptım diye öldüm ağlmaktan . aynı şey 2. ayda da başıma geldi sonra bende bir problem var hamile kalıyorum ama bebek tutunmuyor diye kendi kendime teşhis koyup doktora gittim . doktor güldü bana adetten 1 gün önce yada tam adet günü erken gebelik testlerinde yalancı pozitif olabiliyor dedi kaset testler erken gebelik testlerine göre daha güvenli. ondan sonra kendime söz verdim bundan sonra sadece kan testi yapacam diye. ki zaten özel hastahanelerdeki kan testi erken gebelik testinden daha ucuz en azından psikoloji bozmuyor varsa vardır yoksa yoktur.

Negatif cikti ama hastane kani 5 saat sora çalıştı dr guvenemeyiz baska mrkezde test yptrin dedi ama bn bi önceki gebeligimde 7 gün warkrm yaptırıp negatf aldım pek inanmıyorum dogru çıkaracağınq dr um gebelik var gibi hem test inceledi hem de vajinal bakti kalinlasmis yeterince dedi bekleyelim dedi bnde esim calisiyo dye gdemiyorum bebegim var

Hala

Merhaba arkadaşlar benimde adetime 5 gün var. Bugün test yaptım bu şekilde çıktı. Ben çıplak gözle baktığımda hayalet çizgi görebiliyordum. Siz görebiliyormusunuz ?
Ama birkaç saat sonra teste tekrar baktığımda o hayalet çizgi de kaybolmuş. Sizce varmıdır ?
F2C0F42E-CB0F-41EF-A3FD-54D43CA620C1.jpeg

Back