- Konu Sahibi Emellzeliha
Evet görüyorum adetim gecikti mi ya da kan verdin miKızlar buraya da bir bakar mısınız 2. Çizgiyi görebiliyor musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet görüyorum adetim gecikti mi ya da kan verdin miKızlar buraya da bir bakar mısınız 2. Çizgiyi görebiliyor musunuz?
Evet ben goruyorumKızlar buraya da bir bakar mısınız 2. Çizgiyi görebiliyor musunuz?
Yine de bir kan mi verseniz acabaÇok değişik oldu bende adetim 3 gün gecikti benim normalde gecikme olmuyor olursa da erken olurum anca ama gecikmez ve eşimle çocuk deniyoruz 4 aydır gecikince heyecanlandım zaten bu 10. Testimdi şimdiye kadar hepsi tek çizgiydi o yüzden yine çok kararsızdım ama içimden bi ses bu sefer oldu dedi ve test yaptım 2 dk sonra bu silik çizgi çıktı havalara uçtum resmen ilk düşündüğüm sabah olunca kan testi vermekti ama sabah regl oldum o kadar üzüldüm ki anlatamam ve çok şaşırdım ve bu sefer hiç regl ağrım olmadı normalde çok ağrılı oluyor benim ve yerleşme kanaması da olamaz çünkü normal regl oldum 7 gün sürdü yine neyse reglim bitti 4-5 gün sonra benim göğüslerim baya şişmiş uçları koyulaşmış hafif resmen hamilelik var gibi sitede birkaç kişiden okudum hamileyken normal 6-7 gün regl olan da var o yüzden gittim yine test aldım birini 2 gün önce akşam yaptım negatif çıktı diğerini de bu sabah yaptım yine negatif o kadar üzülüyorum ki artık aslında 1 sene olmaması normalmiş bizim daha 4 ay oldu ama her seferinde böyle heyecanlanıp tek çizgi görmek çok üzüyo anlamadığım reglimden 1 gün önce yaptığım neden hemen silik çıktı acaba adet döneminde de hormonlar yükseliyor diye mi anlayamadım
Verdim canım maalesef negatifYine de bir kan mi verseniz acaba
13 gün çok erken gibi canım erken gebelik testleri zaten max 7 gün önceden yapılıyor diye biliyorum ama çok silik çizgi de var bendeki gibi yanıltabiliyor bu testler kan testi ver istersenPeki ben de war midir 13 gun var adete
Eki Görüntüle 3100381
Kan testi verin bence artik herkes sizden haber bekliyorrPeki ben de war midir 13 gun var adete
Eki Görüntüle 3100381
Negatif cikti ama hastane kani 5 saat sora çalıştı dr guvenemeyiz baska mrkezde test yptrin dedi ama bn bi önceki gebeligimde 7 gün warkrm yaptırıp negatf aldım pek inanmıyorum dogru çıkaracağınq dr um gebelik var gibi hem test inceledi hem de vajinal bakti kalinlasmis yeterince dedi bekleyelim dedi bnde esim calisiyo dye gdemiyorum bebegim var13 gün çok erken gibi canım erken gebelik testleri zaten max 7 gün önceden yapılıyor diye biliyorum ama çok silik çizgi de var bendeki gibi yanıltabiliyor bu testler kan testi ver istersen
valla koyulasmasini bekliyorum ya :)Kan testi verin bence artik herkes sizden haber bekliyorr
İnsallahh hayirlisi olsun. Bizi haberdar etmeyi unutmayinvalla koyulasmasini bekliyorum ya :)
Saol canim predictor geldi onla da yaptim biraz daha belirgin cikti ama yine silik yani bariz.İnsallahh hayirlisi olsun. Bizi haberdar etmeyi unutmayin
bende de böyleydi kafayı yemiş gibi adetten önce erken gebelik testi yapıyordum ilk yaptığımda aynen dediğiniz gibi silik çıktı o kadar sevindimki ama ertesi gün adet oldum o zamanlar kimyasal gebelik ile alakalı bilgim yoktu düşük yaptım diye öldüm ağlmaktan . aynı şey 2. ayda da başıma geldi sonra bende bir problem var hamile kalıyorum ama bebek tutunmuyor diye kendi kendime teşhis koyup doktora gittim . doktor güldü bana adetten 1 gün önce yada tam adet günü erken gebelik testlerinde yalancı pozitif olabiliyor dedi kaset testler erken gebelik testlerine göre daha güvenli. ondan sonra kendime söz verdim bundan sonra sadece kan testi yapacam diye. ki zaten özel hastahanelerdeki kan testi erken gebelik testinden daha ucuz en azından psikoloji bozmuyor varsa vardır yoksa yoktur.Çok değişik oldu bende adetim 3 gün gecikti benim normalde gecikme olmuyor olursa da erken olurum anca ama gecikmez ve eşimle çocuk deniyoruz 4 aydır gecikince heyecanlandım zaten bu 10. Testimdi şimdiye kadar hepsi tek çizgiydi o yüzden yine çok kararsızdım ama içimden bi ses bu sefer oldu dedi ve test yaptım 2 dk sonra bu silik çizgi çıktı havalara uçtum resmen ilk düşündüğüm sabah olunca kan testi vermekti ama sabah regl oldum o kadar üzüldüm ki anlatamam ve çok şaşırdım ve bu sefer hiç regl ağrım olmadı normalde çok ağrılı oluyor benim ve yerleşme kanaması da olamaz çünkü normal regl oldum 7 gün sürdü yine neyse reglim bitti 4-5 gün sonra benim göğüslerim baya şişmiş uçları koyulaşmış hafif resmen hamilelik var gibi sitede birkaç kişiden okudum hamileyken normal 6-7 gün regl olan da var o yüzden gittim yine test aldım birini 2 gün önce akşam yaptım negatif çıktı diğerini de bu sabah yaptım yine negatif o kadar üzülüyorum ki artık aslında 1 sene olmaması normalmiş bizim daha 4 ay oldu ama her seferinde böyle heyecanlanıp tek çizgi görmek çok üzüyo anlamadığım reglimden 1 gün önce yaptığım neden hemen silik çıktı acaba adet döneminde de hormonlar yükseliyor diye mi anlayamadım
canım 13 gün çok erken kanda bile çıkmaz yani o kadarPeki ben de war midir 13 gun var adete
Eki Görüntüle 3100381
9 gunum kalmış benim hmmm haklisinncanım 13 gün çok erken kanda bile çıkmaz yani o kadar
Negatif cikti ama hastane kani 5 saat sora çalıştı dr guvenemeyiz baska mrkezde test yptrin dedi ama bn bi önceki gebeligimde 7 gün warkrm yaptırıp negatf aldım pek inanmıyorum dogru çıkaracağınq dr um gebelik var gibi hem test inceledi hem de vajinal bakti kalinlasmis yeterince dedi bekleyelim dedi bnde esim calisiyo dye gdemiyorum bebegim var
Hala
Merhaba bende ilk kez hamilelik durumu yaşıyorum sanırım bende hamileyim pazartesi doktora randevum var ama çok sabirsizim devlet hastanesi acil'inde test yapiliyormu?Pozitif canm hayırlı olsun. Acil de kan verebilirsin