- 16 Mayıs 2022
- 141
- 81
- 13
- 31
- Konu Sahibi Emellzeliha
Hangi gün testi şu an
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim inşallah darısı sizeÇok iyi çok sevindim inşallah sağlıkla dünyaya gelir
Teşekkür ederim canım yaHayırlı olsun canım gözün aydın
Bugün yaptım adetim den 3 gün geçtiHangi gün testi şu an
Ondan önceki ise cuma günü yapmıştım aletinden 1 gün geçmiştiBugün yaptım adetim den 3 gün geçti
Inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız tebrik ederim tekrarOndan önceki ise cuma günü yapmıştım aletinden 1 gün geçmişti
Çok teşekkür ederim amin inşallah Rabbım isteyen herkese nasip etsinInşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız tebrik ederim tekrar
Naptin canım sen testi yaptın mı sonuç ne merak ettim deOoooo minnoş geliyor gözün aydın canım çok sevindim darısı bizlere inşallah. Bunda daha belirgin çıkmış
Sonuç ne acabYok canım malasef eşim nöbetçi eczaneyi bulamamış ama hala hastalanmadım inşallah yarın bakıcam nöbetçi eczanelere
Ya canım ben test yaptım ama silik çıkıyor. Sen erken gebelik testi mi yaptın yoksa normal mi? Ben erken yapıyorum adetim bir gün gecikti koyulasmasi gerekmez mi?kan vermeye yarın gideceğim korkuyorum çok.Naptin canım sen testi yaptın mı sonuç ne merak ettim de
Çok şükür var idrar 3 test yaptım her gün çıktı bugünde doktor muayene gittim kese gözükmüyor daha 4 hafta 4 günlük kan verdim sonuç bekliyorumSonuç ne acab
Canım benim de ilk silik çıktı bende adetim 1 gün geçince yapmıştım erken gebelik testiyi o sonra kaset test aldım onda daha belirgin çıktın 1 gün arayla yaptımYa canım ben test yaptım ama silik çıkıyor. Sen erken gebelik testi mi yaptın yoksa normal mi? Ben erken yapıyorum adetim bir gün gecikti koyulasmasi gerekmez mi?kan vermeye yarın gideceğim korkuyorum çok.
Amin inşallah canımÇok teşekkür ederim amin inşallah Rabbım isteyen herkese nasip etsin
Yaaa çok sevindim rabbim gönlünüze göre versin en iyi şekilde inşallahÇok şükür var idrar 3 test yaptım her gün çıktı bugünde doktor muayene gittim kese gözükmüyor daha 4 hafta 4 günlük kan verdim sonuç bekliyorum
Kaç çıktı sonucun canımAmin inşallah canım
Amin inşallah yaaYaaa çok sevindim rabbim gönlünüze göre versin en iyi şekilde inşallah
149.34 çıktı biraz düşük referans dışı yazıyor doktor folik asit verdiKaç çıktı sonucun canım
149.34 çıktı biraz düşük referans dışı yazıyor doktor folik asitKaç çıktı sonucun canım
Çarşamba günü tekrar kan tahlili yapıcak yükseklip yükselmiycegine bakıcqk 29 temmuz randevu aldım ultrason anca o zaman çıkar dediler şuan gözükmüyor bugün baktılar149.34 çıktı biraz düşük referans dışı yazıyor doktor folik asit verdi