• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testim silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ona değil Bi kaç eczane aradım açıkmış bugün inşallah alıcam 2 tane daha farklı test birde sabah ilk idrarla yapılması gerekiyor diyorlar ya ben bu testi sabah yapmıştım ilk idrarla şimdi alacağımı hemen yapsam olur mu acaba
Kanama leke ağrı sızı yoksa kan için bekle pazartesiyi ama bunlardan birisi olursa mutlaka gitmelisin canım. Ql test bakalım varsa koyu çıkar zaten

Merhaba hanımlar benim adetim 2 gün geçti ara ara açıkcası 3 gündür kahverengimsi pembesi 1 veya 2 damla akıntı oluyor kesiliyor sonra bugün sabah ilk idrarla test yaptım silik çizgi çıktı ve 5 - 10 saniye içinde çıktı sonuç sizce hamilemiyim kan verecektim ama bugün kapalı 15 temmuzdan dolayı pazartesi gününe kaldı hastalanırım test yanlış mı diye korkuyorum biraz da yaptığım test erken gebelik testi
Benim de böyle çıktı çok korkuyorum birer gün ara ile yaptım bugün adet günüm belim kasiklarim çok ağrıyor. Olumsuz tüp denemem vardı inşallah mucizem benimledir

Eklentiler

• IMG_20220716_073412.jpg
    IMG_20220716_073412.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 299
Merhaba hanımlar benim adetim 2 gün geçti ara ara açıkcası 3 gündür kahverengimsi pembesi 1 veya 2 damla akıntı oluyor kesiliyor sonra bugün sabah ilk idrarla test yaptım silik çizgi çıktı ve 5 - 10 saniye içinde çıktı sonuç sizce hamilemiyim kan verecektim ama bugün kapalı 15 temmuzdan dolayı pazartesi gününe kaldı hastalanırım test yanlış mı diye korkuyorum biraz da yaptığım test erken gebelik testi
Benim de böyle çıktı çok korkuyorum birer gün ara ile yaptım bugün adet günüm belim kasiklarim çok ağrıyor. Olumsuz tüp denemem vardı inşallah mucizem benimledir

Eklentiler

• IMG_20220716_073412.jpg
    IMG_20220716_073412.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 230
Yaa inşallah vardır sizde de farklı teste deniycwn benim adetim 5 gün geçti ama hala bel ve kasık ağrılarım var adet oluca. gibi başka test yapıcam şimdi almaya gidiyorum yapınca haber veririm

Kanama leke ağrı sızı yoksa kan için bekle pazartesiyi ama bunlardan birisi olursa mutlaka gitmelisin canım. Ql test bakalım varsa koyu çıkar zaten
Hafif ağrı var sadece oda ayakta dolandığım zaman yatınca sıkıntı olmuyor kan yok çok şükür inşallah şimdi 2 tane test alıcam Bi şimdi yaparım birde yarın sabah inşallah

Yaa inşallah vardır sizde de farklı teste deniycwn benim adetim 5 gün geçti ama hala bel ve kasık ağrılarım var adet oluca. gibi başka test yapıcam şimdi almaya gidiyorum yapınca haber veririm
Hadi güzel haber bekliyorum inşallah ben de gittim eczaneler kapalı normalde açık olurdu sinir oldum. Ben de ayakta durunca sancım oluyor yatıyorum genelde

Ona değil Bi kaç eczane aradım açıkmış bugün inşallah alıcam 2 tane daha farklı test birde sabah ilk idrarla yapılması gerekiyor diyorlar ya ben bu testi sabah yapmıştım ilk idrarla şimdi alacağımı hemen yapsam olur mu acaba

Doğru hafta sonu kapalı ama burda hepsi açıkmış bende arayıp öyle çıktım açıkmı diye
Migros sanal markette varmış sipariş verdim bugün gelecek

Yaptım test çok şükür yine pozitif bu sefer kaset test kullandım

Eklentiler

• 20220716_153519.jpg
    20220716_153519.jpg
    150,4 KB · Görüntüleme: 183
  • 20220716_153504.jpg
    20220716_153504.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 144
Ooooo minnoş geliyor gözün aydın canım çok sevindim darısı bizlere inşallah. Bunda daha belirgin çıkmış
Evet çok şükür yaa Amin inşallah Rabbım sizlere de nasip eder inşallah seninde güzel haberni bekliyorum canım evet diğer test cuma günü yapmıştım o zaman da silik çıkmıştı

Back