- 18 Ağustos 2024
- 5
- 0
- 27
-
- Konu Sahibi araksiyaaaa
Hayır prediktor pembe olanAfter 10 mu bu test
Henüz gecikme olmadı erken test yaptım bir arkadaşımda da aynı şey oldu 4 hafta sonra tekrar test yaptı pozitif çıktı şuan oğlu varAdetiniz kaç gün gecikti ? Normalde kan da düşükte olsa gösterir bazen idrar testleri yalancı pozitif çıkarıyor
İdrarda çıkıp kanda çıkmamış olabilir ama bence bekleyin biraz daha bu test olayları herkeste farklı oluyor benceHenüz gecikme olmadı erken test yaptım bir arkadaşımda da aynı şey oldu 4 hafta sonra tekrar test yaptı pozitif çıktı şuan oğlu var
Öyle yapıcam eşim çok mutlu olmuştu sonra çok üzüldü ona belli etmeden yapayım emin olayım önce :)Bazen kan testindese cıkmıyor ama cok yeniyseniz benim oyle olmustur heveslendirmek istemiyorum ama sonra birdaha verin bence:)
Mesela ne kadar sonra yapayım testi ? Ve nelere dikkat etmeliyim ?Bazen kan testindese cıkmıyor ama cok yeniyseniz benim oyle olmustur heveslendirmek istemiyorum ama sonra birdaha verin bence:)
Yani ben idrarimda cikiyordu bebis kanimda ciimiyordu 1 bucuk hafta sonra felan cikti mesela suandada suphem vardi test yaptim emin degilim cizgiden biraz beklicem kan icin bende hemen cikmiyir :)Mesela ne kadar sonra yapayım testi ? Ve nelere dikkat etmeliyim ?
Maalesef bende de öyle oldu pcos hastasıyım bir buçuk senedir uğraşıyorum olmuyor prodoctor erken gebelik testi en güvendiğim testti ama geçen Ay 2 gün boyunca 4 test yaptım 4 dude hemen silik pembe çizgiyi aynı sizinkisi gibi 3 ÇÜ gün kan verdim beta 1,73 du testlere artık güven olmuyor en iyisi kan.vermek yoksa sonu hayal kırıklığı oluyorMerhabalar ben regl 2. Günü eşimle beraber yani temmuz 30 tarihinde oldum aradan 19 gün geçti bazı belirtilerim vardı test yaptım silik bir şekilde pozitif çıktı sonra hastaneye gittim hemen 45 dk sonra sonuç çıktı negatif sizce ne olabilir yaşayan var mı ? Acil cevap istiyorummmmm???