• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testim neden negatif o zaman :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

PamukDeniz

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
986
2.669
113
mrb adetim 5 gün gecti gece 4 te test yaptım negatif küçük incecik kıl gibi ruh çizgi vardı hatta yok gibiydi ama göğüs ağrısı sızısı ve damarlanma var göğüslerde ve bel agrısı var peki bu neden yardım edin :KK43: adetlerim cok düzenlidir asla böyle gecikme yaşamam :KK43: basına gelipte gebe olduğunu öğrenen oldu mu :)

Geç döllenme olabilir, psikolojik olabilir. Kan testi yapmazsanız kimse bilemez canım. Allah hayırlı haberler almayi nasip etsin en kısa zamanda

adeti on gun gecince ogrendi kanda arkadasim. gec yumurtladiysan gec dollenme olabilir. bence kan testi ysptir ve dr git. dr rahim duvarina bakiyor kslinlasmissa gebelik olabilir diyor

adeti on gun gecince ogrendi kanda arkadasim. gec yumurtladiysan gec dollenme olabilir. bence kan testi ysptir ve dr git. dr rahim duvarina bakiyor kslinlasmissa gebelik olabilir diyor
Ultrasyonla mu bakıyor ya cünkğ gögüslerim agrıyor sızlıyor bel agrısı var ve damarlar var göğüslerimde acaba başka bir sorun mu var :(

Aynı durumu iki kez yaşamıştım daha önce gebelik düşünmediğim zamanlardı henüz ama... Adetim çok gecikmisti ve başıma ilk defa geliyordu. Hamilelik belirtilerim de vardı nedense. Doktora gittim alttan falan bakmadı merak etme karından ultrasonla baktı. Rahîm kalınlaşmış ya adet olacaksın ya da gebelik dedi. Kan tahlili istedim kanda negatif çıkınca mevsimsel ya da psikolojik diyerek adet söktürücü verdi. Ben içmedim ama illa olmayı bekledim ve haftalar sonra da olsa ilaçsız adet oldum kendiliğinden.
Kısacası doktora gitmelisin. O adet tarihlerini ger ihtimali göz önüne alarak hesaplıyor geç döllenme ihtimalini de değerlendiriyor ve sana ona göre bir yol haritası çiziyor hem de olmamama sebep kist vs gibi başka bir durum oluşmuş mu onu görüyorsun.
Hamileysen de acabalarla yaşamak yerine öğrenmiş olursun. Burada insanların yapacağı yorumlar kafa karıştırmaktan öteye gitmez canım. Biri evet ben yaşadım sonra hamileydim der umutlanırsın tersi çıkar ya da ben de olduğu gibi mevsimselmis sonunda adet oldum der üzülürsün ama aslında hamilesindir.
O yüzden en kesin tanıyı doktor ve kan testi koyar hiç aklını bulandırma derim

Aynı durumu iki kez yaşamıştım daha önce gebelik düşünmediğim zamanlardı henüz ama... Adetim çok gecikmisti ve başıma ilk defa geliyordu. Hamilelik belirtilerim de vardı nedense. Doktora gittim alttan falan bakmadı merak etme karından ultrasonla baktı. Rahîm kalınlaşmış ya adet olacaksın ya da gebelik dedi. Kan tahlili istedim kanda negatif çıkınca mevsimsel ya da psikolojik diyerek adet söktürücü verdi. Ben içmedim ama illa olmayı bekledim ve haftalar sonra da olsa ilaçsız adet oldum kendiliğinden.
Kısacası doktora gitmelisin. O adet tarihlerini ger ihtimali göz önüne alarak hesaplıyor geç döllenme ihtimalini de değerlendiriyor ve sana ona göre bir yol haritası çiziyor hem de olmamama sebep kist vs gibi başka bir durum oluşmuş mu onu görüyorsun.
Hamileysen de acabalarla yaşamak yerine öğrenmiş olursun. Burada insanların yapacağı yorumlar kafa karıştırmaktan öteye gitmez canım. Biri evet ben yaşadım sonra hamileydim der umutlanırsın tersi çıkar ya da ben de olduğu gibi mevsimselmis sonunda adet oldum der üzülürsün ama aslında hamilesindir.
O yüzden en kesin tanıyı doktor ve kan testi koyar hiç aklını bulandırma derim
Tşk ederim :) inş vardır adetlerim cok düzenli ama bilemeyiz tabi ki

İnsallah hamilesindir testi evde var ise yarın sabah tekrarla istersen yada direk kan tahlili ver bize güzel haberi söyle
Yarın gidecegim teste :)) hesaplamama göre bebiş yumurtlama dönemim 15 kasım daha 16 günlük falan ondan idrarde cıkmadı :)) kanda çokta diyorlar

Belirtiler psikolojiktir eger gebelik yoksa
Mrb gebelik idrar testinde cıkmadı adetlerim cok düzenli aşka gecikmek ben bugün 7. Gün geciktim ve göğüs agrısı sızısı gaz kabızlık vardı gecti bel agrısı var göğüslerimde damarlanma var 15 kasım yumurtlamam yani yumurtlamada hamiş kalınıyor bebiş daha 15 günlük falan tahminimce kanda çıkar galiba

Back