Gebelik testim koyulaşıyormu

Kızlar selam ilk testi gördüğümde kan verdim 6.28 çıktı 3 gün oldu 3 günlük testlerim özellikle 2 günlük aynı gibi geliyor bakarmısınız
Aynısını yaşadım hatta konum bile var hergün yaptım aynı silinik çıktı ama değerim yükseldi yarın tekrar kan verceğim benimde ilk öğrendiğim değer 7.8di 2gün sonrası 29.9oldu yarın tekrar vereceğim

İnşallah kalp atışınıda duyarız benimde 6-58-208 iki gün arayla daha kan vermeyip 26 sında doktora gidicem

İnşallah kalp atışınıda duyarız benimde 6-58-208 iki gün arayla daha kan vermeyip 26 sında doktora gidicem
Bende bugün verdim ama sistemde hata varmış 5de çıkar dediler iki kat artış varsa artık haftya kese görmeye giderm inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza ALLAH isteyen herkese tattırsın bu duyguları

Bsey sorblrmym idrarmda iki gundr çıkma ağır koku var gebelikle alakası olblr
Olabilir umutlandırmak istemiyorum ama bende öğrenmeden 3-4 gün önce çok ağır
çıktımı canım sonucum ben 26 sında gidicem artık kan vermeyeceğim şuan bir belirtin varmı bende hiç bişey yok sadece karnım gazdan dolayı şişmiş gibi hissediyorum

106 çıktı canım arada olan hafif kasık ağrısı mide bulantısı baş dönmesi belirtim çok gerçekten diyenlere nasıl oluyor acaba diyordum ama gerçekten kötü oluyormuş baş dönmesi

106 çıktı canım arada olan hafif kasık ağrısı mide bulantısı baş dönmesi belirtim çok gerçekten diyenlere nasıl oluyor acaba diyordum ama gerçekten kötü oluyormuş baş dönmesi
Ya belirti olması çok güzel ama bende bir şey yok sadece midem ağzıma geliyor bazen reflü gibi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…