- 3 Mart 2024
- 188
- 53
- 23
-
- Konu Sahibi aycaceylan
Çok iyi herkesin yumurtlama günü farklı ben yumurtlamadan 10 gün sonra testle 6 yı öğrendimBenimde adetime 2 gün var 5,99 çıktı
İki gün sonra tekrar test verin artışa bakalım hayırlı olsun şimdidenBenimde adetime 2 gün var 5,99 çıktı
Teşekkür ederim sizinse hayırlı olsun, kasıklaruma sancı giriyor sizede oluyor muyduİki gün sonra tekrar test verin artışa bakalım hayırlı olsun şimdiden
Aynısını yaşadım hatta konum bile var hergün yaptım aynı silinik çıktı ama değerim yükseldi yarın tekrar kan verceğim benimde ilk öğrendiğim değer 7.8di 2gün sonrası 29.9oldu yarın tekrar vereceğimKızlar selam ilk testi gördüğümde kan verdim 6.28 çıktı 3 gün oldu 3 günlük testlerim özellikle 2 günlük aynı gibi geliyor bakarmısınız
İnşallah kalp atışınıda duyarız benimde 6-58-208 iki gün arayla daha kan vermeyip 26 sında doktora gidicemAynısını yaşadım hatta konum bile var hergün yaptım aynı silinik çıktı ama değerim yükseldi yarın tekrar kan verceğim benimde ilk öğrendiğim değer 7.8di 2gün sonrası 29.9oldu yarın tekrar vereceğim
Bsey sorblrmym idrarmda iki gundr çıkma ağır koku var gebelikle alakası olblrİnşallah kalp atışınıda duyarız benimde 6-58-208 iki gün arayla daha kan vermeyip 26 sında doktora gidicem
Hamile değilim ama bu ay ovulasyon testi ile yumurta catlama gününü grdum degrlndrdm şuan adetime 4 gün var ama çok ağır koku var idrarimdaBsey sorblrmym idrarmda iki gundr çıkma ağır koku var gebelikle alakası olblr
Bende bugün verdim ama sistemde hata varmış 5de çıkar dediler iki kat artış varsa artık haftya kese görmeye giderm inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza ALLAH isteyen herkese tattırsın bu duygularıİnşallah kalp atışınıda duyarız benimde 6-58-208 iki gün arayla daha kan vermeyip 26 sında doktora gidicem
Olabilir umutlandırmak istemiyorum ama bende öğrenmeden 3-4 gün önce çok ağır koku farketmiştimBsey sorblrmym idrarmda iki gundr çıkma ağır koku var gebelikle alakası olblr
Olabilir umutlandırmak istemiyorum ama bende öğrenmeden 3-4 gün önce çok ağırBsey sorblrmym idrarmda iki gundr çıkma ağır koku var gebelikle alakası olblr
çıktımı canım sonucum ben 26 sında gidicem artık kan vermeyeceğim şuan bir belirtin varmı bende hiç bişey yok sadece karnım gazdan dolayı şişmiş gibi hissediyorumBende bugün verdim ama sistemde hata varmış 5de çıkar dediler iki kat artış varsa artık haftya kese görmeye giderm inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza ALLAH isteyen herkese tattırsın bu duyguları
Olabilir umutlandırmak istemiyorum ama bende öğrenmeden 3-4 gün önce çok ağır koku farketmiştim
106 çıktı canım arada olan hafif kasık ağrısı mide bulantısı baş dönmesi belirtim çokOlabilir umutlandırmak istemiyorum ama bende öğrenmeden 3-4 gün önce çok ağır
çıktımı canım sonucum ben 26 sında gidicem artık kan vermeyeceğim şuan bir belirtin varmı bende hiç bişey yok sadece karnım gazdan dolayı şişmiş gibi hissediyorum
Ya belirti olması çok güzel ama bende bir şey yok sadece midem ağzıma geliyor bazen reflü gibi düşün106 çıktı canım arada olan hafif kasık ağrısı mide bulantısı baş dönmesi belirtim çokgerçekten diyenlere nasıl oluyor acaba diyordum ama gerçekten kötü oluyormuş baş dönmesi
Aşırı olmazsa tabi güzel nazlanmak için sebep oluyorYa belirti olması çok güzel ama bende bir şey yok sadece midem ağzıma geliyor bazen reflü gibi düşün