- 3 Mart 2024
- 188
- 53
- 23
-
- Konu Sahibi aycaceylan
Fotoğraf gelsin bakalım canım. Ama değer daha henüz küçük olduğu için idrar testi aynı çıkabilirKızlar selam ilk testi gördüğümde kan verdim 6.28 çıktı 3 gün oldu 3 günlük testlerim özellikle 2 günlük aynı gibi geliyor bakarmısınız
Çok korkuyorum ilk gebeliğim gelişim geriliği olmuştu 6 ay oluyor kürtaj olalı adetime şuan 4 gün varGayet iyi maşaAllah. Adet geçince zaten net koyuluk oluşuyor
Yumurtlamadan kaç gün sonra test yaptınızÇok korkuyorum ilk gebeliğim gelişim geriliği olmuştu 6 ay oluyor kürtaj olalı adetime şuan 4 gün var
Adetten sonra 10. Gün yumurtlama gördüm tam 10. Gün ilk görseldeki testle öğrendim her gün test yapmıştımYumurtlamadan kaç gün sonra test yaptınızregle kaç gün vardı ilk testi yaparken yani
Yaa gerçekten mi amin inşallh şimdi tekrar kan testi yaptırmaya gidiyorum iniallah artmıştırGayet koyulasiyor görünüyor sağlıkla kucağınıza alın
Bence koyulaşma var gibi birde o idrar seyrekleşmiştir ondan da kaynaklanırBunlar bakarmısınız
Belirtilerin var mı canımÇok korkuyorum ilk gebeliğim gelişim geriliği olmuştu 6 ay oluyor kürtaj olalı adetime şuan 4 gün var
Amin inşallah canım kan verdim az önce 15 dk çıkacak çok heycanlıyımTestlerin gayet güzel canım. Zaten ilk değerin 6 ertesi gün hadi 10 oldu diyelim bu kadar küçük değerin testte çok fazla fark yaratacağını sanmıyorum. 1.ile 3. arasındaki fark önemli olan çünkü beta iki günde iki katına çıkması lazım ee bakınca da gayet güzel fark var. İnşallah sağ salim kucağına alırsın
Test yapmadan bir gün önce kasık ağrım olmuştu ara ara belimin sağ tarafı ağrıyor sadece o kadar inşallah sağlıklıdır kan verdim 15 dk ya çıkacak sonuç az kaldıBelirtilerin var mı canım
Gayet güzel artmış Allah kucağınıza almayı nasip etsinBeta 58 çıktı
Amin inşallah dualarınızı eksik etmeyin isteyen herkese nasip olsun çok acılar çektik rabbim nasip ettiGayet güzel artmış Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Merhaba öncelikle hayırlı olsun, benimde adetime 2 gün var bugün test yaptım silik çıktı kan verdim çıkacak 1 saate , kaç gün kala reglinize kan testi yaptınız ve kaç çıkmıştıBeta 58 çıktı
Merhaba adetime 6 gün vardı silik çizgiyle öğrendim bence inşallah vardır ilk değerim 6 çıktı iki gün sonra yani dün 58 çıktıMerhaba öncelikle hayırlı olsun, benimde adetime 2 gün var bugün test yaptım silik çıktı kan verdim çıkacak 1 saate , kaç gün kala reglinize kan testi yaptınız ve kaç çıkmıştı
Benimde adetime 2 gün var 5,99 çıktıMerhaba adetime 6 gün vardı silik çizgiyle öğrendim bence inşallah vardır ilk değerim 6 çıktı iki gün sonra yani dün 58 çıktı