Gebelik testim koyulaşıyormu

aycaceylan

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2024
188
53
23
Kızlar selam ilk testi gördüğümde kan verdim 6.28 çıktı 3 gün oldu 3 günlük testlerim özellikle 2 günlük aynı gibi geliyor bakarmısınız

Kızlar selam ilk testi gördüğümde kan verdim 6.28 çıktı 3 gün oldu 3 günlük testlerim özellikle 2 günlük aynı gibi geliyor bakarmısınız
Fotoğraf gelsin bakalım canım. Ama değer daha henüz küçük olduğu için idrar testi aynı çıkabilir

Testlerin gayet güzel canım. Zaten ilk değerin 6 ertesi gün hadi 10 oldu diyelim bu kadar küçük değerin testte çok fazla fark yaratacağını sanmıyorum. 1.ile 3. arasındaki fark önemli olan çünkü beta iki günde iki katına çıkması lazım ee bakınca da gayet güzel fark var. İnşallah sağ salim kucağına alırsın

Amin inşallah canım kan verdim az önce 15 dk çıkacak çok heycanlıyım

Merhaba öncelikle hayırlı olsun, benimde adetime 2 gün var bugün test yaptım silik çıktı kan verdim çıkacak 1 saate , kaç gün kala reglinize kan testi yaptınız ve kaç çıkmıştı
Merhaba adetime 6 gün vardı silik çizgiyle öğrendim bence inşallah vardır ilk değerim 6 çıktı iki gün sonra yani dün 58 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…