- 16 Kasım 2020
- 77
- 21
- 3
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarında adet günüm bakalım biraz daha sabreticemİlk test sanki ilk çizgisinden dolayı bozuk gibi duruyor ama tabi içiniz rahat etsin yarın tekrar bir test alın deneyin bence
Beklettim canm bunu diyorsun dimiIkinci testte de cizgi var bence. Idrari bekletmeden mi yaptiniz ikinci testi
Evet aynen bunu diyorum, bunda da cizgi gorunuyor sanki, diger testin de pozitif oldugunu dusunuyorum bence o test bozuk degilBeklettim canm bunu diyorsun dimi
Bilmiyorum ki canm ya yarın sabah yine yapıcamEvet aynen bunu diyorum, bunda da cizgi gorunuyor sanki, diger testin de pozitif oldugunu dusunuyorum bence o test bozuk degil
Hayirlisi olsun, Allah gonlune gore versin insallahBilmiyorum ki canm ya yarın sabah yine yapıcam
İnşallah canmHayirlisi olsun, Allah gonlune gore versin insallah
20dk araları var evet çok istiyoruz ama ben 2.testte görmüyorum ki çizgiyiilk testinin fotoğrafını ne zaman çektin canım? biraz dağılmış gibi.
ama ben sanki ikincide de bir silik çizgi görüyorum.
inşallah hamilesindir istiyorsan![]()
İlk testi yaptm çizgi silik çıktı onu görünce de diğer testi yaptmyani birinci testin fotoğrafını 20 dk sonra mı cektiniz? ve de ikinci cizgi direk mi belirmişti?
Bende çok istiyorum ya bütün gün hep aklımda bi düşüğüm var ondan sonra daha da bi bebek isteyim oldu heray aynı stresyarın bir daha yapın bakalım, ben umutluyum![]()
herhangi bir ilaç kullandınız mı? ve ya bir sorununuz var mı? bende çok istiyorum ve tedavi görüyorum ama sonuç alamadımBende çok istiyorum ya bütün gün hep aklımda bi düşüğüm var ondan sonra daha da bi bebek isteyim oldu heray aynı stres
Canım ikinci testtede çok çok silik çizgi var sankiAdet günüme 1gün var ama 2-3gün geçikme olabliyr test yaptm silik çıktı 2. Test negatif çıktı
Yok canm kalbi çalışmamış sadece bebeğin 1yıllık evliyim 8.ayımda Kaldm hamile ve düştüherhangi bir ilaç kullandınız mı? ve ya bir sorununuz var mı? bende çok istiyorum ve tedavi görüyorum ama sonuç alamadım
Ya bakıyorum bende ama 2.testte göremiyorum yaCanım ikinci testtede çok çok silik çizgi var sanki
hayırlısı olsun canım bir sorunun yoksa zaten her türlü olurYok canm kalbi çalışmamış sadece bebeğin 1yıllık evliyim 8.ayımda Kaldm hamile ve düştü