Gebelik testim hatalımıdır?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ela-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ela-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2020
11
2
1
40
Gebelik testim hatalımıdır
Ploraktinim yüksek çıktı 47 ilaç kullanıyorum dostiyex miydi neydi adı :) 2 ay süreli 1 ayım daha var yani

ama adetimi 6 gün geçti testimde saçma sapan bişi çıktı

Eklentiler

• 14AB62DC-2772-45AB-AF52-A59DB3054BC3.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 244
Ploraktinim yüksek çıktı 47 ilaç kullanıyorum dostiyex miydi neydi adı :) 2 ay süreli 1 ayım daha var yani

sansına bozuk bu canım :) hıc bı yerde cızgı yok ..baska bı test yap bence sabaha.

Evet bozuk canm bu baska testle tekrarla istersen

ilk etapta c kısmında tek çizgi oluşması lazım. o test sağlam demek oluyor. sonraki testinizde göz önünde bulundurursunuz

Teşekkürler ama bu sonuna kadar gitmedi c de kaldı idrarım ondan sormak istedim

Merhaba kızlar benimde adetim 8 gğn geçti test yaptım silik çıktı sizde bir bakar mısınjz

Eklentiler

• 98506B58-7B9B-494F-A028-C8F4AD09BEC8.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 174
Merhaba kızlar benimde adetim 8 gğn geçti test yaptım silik çıktı sizde bir bakar mısınjz
Aynı durum sonrasında bende de yaşandı silik çıktı 2 gün sonra kan verdim hcg0.06 çıktı
Ve şuan kasıklarımda gaz ağrısı gibi bir ağrı var anlamadım hala da adet olmadım

bu sebeple seni de heveslendirmek istemem ama inşallah hamişsindir

var gıbı duruyor da emın olmak ıcın tekrarlaman gerek. yarın daha da pembeye benzeyen bı cızgı cıkmalı:) hayırlısıyla ınsallah hemılesındır:)

İnşallah kızlar ya çok istiyorum geçen ayda böyle oldu silik çıktı kan testimde 9,5 çıkmıştı ama adet gördüm sonrasında

Kan verdin miii merak ettim inşallah vardır bende senin gibi tedavi görüyorum prolaktin den benım de 39 öıkmıştı

0.06 çıktı malesef gebe değilim hala adet olmadım ama hayırlısı bakalım

benim ploraktinim 47 di dostiyex kullanıyorum

Kızlar kan testim 62 çıktı
Belirti olarak ne yasadin benimde son adet tarihi 3 eylülde daha adet olmadım gecikmenin 6.gün tes yaptım evde Negatif cıkdı ondan sonra adet de olmadim bekliyorum ne gelen var nede giden belirti yok denecek kader yok sadece kasık Bel ağrısı var akıntı da yok çok istiyorum bebeğim olsun

İnşallah Allah en yakın zamanda sana da nasip eder canım benim belirtim kasık ağrısı vardı adetim 8-9 gün geçmişti yukardaki gibi çıktı test sende bekle biraz birde çok yorgunluk var hiö bişey yapmadığım halde çok yorgun ve halsiz hissediyorum kendimi

Ben calisiyorum o yuzden hep yorgunum halsizim aksmalari oluyor hep kasık bel ağrısı akıntının varmi benim hic yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…