sansına bozuk bu canım :) hıc bı yerde cızgı yok ..baska bı test yap bence sabaha.Gebelik testim hatalımıdır
Ploraktinim yüksek çıktı 47 ilaç kullanıyorum dostiyex miydi neydi adı :) 2 ay süreli 1 ayım daha var yani
ama adetimi 6 gün geçti testimde saçma sapan bişi çıktı
Evet bozuk canm bu baska testle tekrarla istersenGebelik testim hatalımıdır
Ploraktinim yüksek çıktı 47 ilaç kullanıyorum dostiyex miydi neydi adı :) 2 ay süreli 1 ayım daha var yani
ama adetimi 6 gün geçti testimde saçma sapan bişi çıktı
Aynı durum sonrasında bende de yaşandı silik çıktı 2 gün sonra kan verdim hcg0.06 çıktıMerhaba kızlar benimde adetim 8 gğn geçti test yaptım silik çıktı sizde bir bakar mısınjz
var gıbı duruyor da emın olmak ıcın tekrarlaman gerek. yarın daha da pembeye benzeyen bı cızgı cıkmalı:) hayırlısıyla ınsallah hemılesındır:)Merhaba kızlar benimde adetim 8 gğn geçti test yaptım silik çıktı sizde bir bakar mısınjz
İnşallah kızlar ya çok istiyorum geçen ayda böyle oldu silik çıktı kan testimde 9,5 çıkmıştı ama adet gördüm sonrasındaAynı durum sonrasında bende de yaşandı silik çıktı 2 gün sonra kan verdim hcg0.06 çıktı
Ve şuan kasıklarımda gaz ağrısı gibi bir ağrı var anlamadım hala da adet olmadım
bu sebeple seni de heveslendirmek istemem ama inşallah hamişsindir
Geç yumurtlama olmuş demeki hayırlı olsun canım çok sevindim .Kızlar kan testim 62 çıktı
Belirti olarak ne yasadin benimde son adet tarihi 3 eylülde daha adet olmadım gecikmenin 6.gün tes yaptım evde Negatif cıkdı ondan sonra adet de olmadim bekliyorum ne gelen var nede giden belirti yok denecek kader yok sadece kasık Bel ağrısı var akıntı da yok çok istiyorum bebeğim olsunKızlar kan testim 62 çıktı
Çok teşekkür ederim değerlerim yükselir inşallah şimdide onu düşünüyorumGeç yumurtlama olmuş demeki hayırlı olsun canım çok sevindim .
İnşallah Allah en yakın zamanda sana da nasip eder canım benim belirtim kasık ağrısı vardı adetim 8-9 gün geçmişti yukardaki gibi çıktı test sende bekle biraz birde çok yorgunluk var hiö bişey yapmadığım halde çok yorgun ve halsiz hissediyorum kendimiBelirti olarak ne yasadin benimde son adet tarihi 3 eylülde daha adet olmadım gecikmenin 6.gün tes yaptım evde Negatif cıkdı ondan sonra adet de olmadim bekliyorum ne gelen var nede giden belirti yok denecek kader yok sadece kasık Bel ağrısı var akıntı da yok çok istiyorum bebeğim olsun
Ben calisiyorum o yuzden hep yorgunum halsizim aksmalari oluyor hep kasık bel ağrısı akıntının varmi benim hic yokİnşallah Allah en yakın zamanda sana da nasip eder canım benim belirtim kasık ağrısı vardı adetim 8-9 gün geçmişti yukardaki gibi çıktı test sende bekle biraz birde çok yorgunluk var hiö bişey yapmadığım halde çok yorgun ve halsiz hissediyorum kendimi
Evet akıntı var birde göğüslerde ağrı var çokBen calisiyorum o yuzden hep yorgunum halsizim aksmalari oluyor hep kasık bel ağrısı akıntının varmi benim hic yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?