Gebelik testim çok silik olduğu için tekrarladım yardımcı olur musunuz ?

beyzatu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2024
5
0
1
27
Kozlar merhaba gebelik testim silik çıktığı için tekrarladım sizce betada artmış mıdır ? Artık gebelik var mıdır bugün kan vereceğim ona göre de ?

Eklentiler

• IMG_8157.jpeg
    195,4 KB · Görüntüleme: 24
Ayın 15inde yaptım 10 Saniye geçmeden çıktı ikinci çizgi fakat başka markayla da yaptım silik çıktı kafam allak bullak oldu
Hiç kendinizi strese sokmayın markalardan dolayı öyledir kimi daha erken algılıyor gebeliği kimi daha geç :) bence direkt gidip kan testi verin en azından soru işaretleri kalkar aradan hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah banada dua edin Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin

Var mı yok mu emin değilim ki adetime 6 gün var kafayı yedim iyice ama olmasa hemen de çıkmazdı ikinci çizgi dimi

Var mı yok mu emin değilim ki adetime 6 gün var kafayı yedim iyice ama olmasa hemen de çıkmazdı ikinci çizgi dimi
Tabii ki çıkmazdı ben hep yapıyorum kaç çeşit testle denedim fakat hiç pozitif görmedim demek ki erken döllenme olmuş kafanız karışmasın stres yapmayın

Kızlar kan verdim beta 251 çıktı uygulamaların birine göre gecikmenin 4. Günü bugün birine göre 2. Günü çok mu düşük ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…