• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testim çift çizgi ama....:(((((

ilbilgehatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
2.920
125
173
Nevşehir
Kızlar, dün de buraya ovulasyon testi diye konu açmıştım, dün adet günümdü ve ovulasyon testim çift çizgi çıkıyordu.Dün adet olmaya baişlamıştım.Birkaç damla şeklinde WC'ye gittikçe kahverengimsi akıntı gelior ama ben de adet olmadan önce bu akıntı 5-6 aydır geliyor.Ovulasyon çift çizgi çıkınca gebelik tesi yaptım pozitif çıktı.Ya ben hamile miyim,hamileysem düşük mü oluyor.Eşim cumaya kadar şehir dışında.Of of...

Kızlar, dün de buraya ovulasyon testi diye konu açmıştım, dün adet günümdü ve ovulasyon testim çift çizgi çıkıyordu.Dün adet olmaya baişlamıştım.Birkaç damla şeklinde WC'ye gittikçe kahverengimsi akıntı gelior ama ben de adet olmadan önce bu akıntı 5-6 aydır geliyor.Ovulasyon çift çizgi çıkınca gebelik tesi yaptım pozitif çıktı.Ya ben hamile miyim,hamileysem düşük mü oluyor.Eşim cumaya kadar şehir dışında.Of of...

canım eşim şehir dışnda yazmışsın aama
o olmadan doktora gidemezmisin
bence bugün yarın hemen bi git
bi kan tahlili falan yaptır

canım bence acile git de böle böle en azından ne olduğunu bilirsin eşin gelincede aynı hayal ettiğin gibi girersin koluna birlikte giddersiniz ama bence acile falan görün ne olur olmaz

Back