Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum ya test bozuk yada idrarı fazla damlatmış olabilirsin tekrarla inşallah vardır bebişKizlar bu test nedir allah askina bi yardimci olun ya? Bana gele gele bozuk test mi denk geldi acaba?Eki Görüntüle 2204292
Üzülme canım her şeyde bir hayır vardır olsun tekrardan yap belki o zaman çift çizgi hemencecik çıkıcak inşallah öyle olur
Bugün olmam lazim canim ama bekleyemedim isteÜzülme canım her şeyde bir hayır vardır olsun tekrardan yap belki o zaman çift çizgi hemencecik çıkıcak inşallah öyle oluradetin geçti mi
Olmazsın inşallah kuzum erken gebelik testi yap istersen onlar adet olmadan 5 gün öncesinde bile net sonuç verebiliyor bekliyorum hayırlı haberleriniBugün olmam lazim canim ama bekleyemedim isteyarin sabah tekrarlayacağım. Tabi bu gece adet olmazsam
(
Pek ümidim yok ama inşallah canım benim haberleşiriz yarınBabygirl3535 tesekkur ederim canim benim şu günü bir atlatabilirsem yapacağim:) insallah sende pozitif sonucunu alirsin
![]()
İdrarı fazla damlatmış gibisiniz.Kizlar bu test nedir allah askina bi yardimci olun ya? Bana gele gele bozuk test mi denk geldi acaba?Eki Görüntüle 2204292
Canım üzülme hiç bidahaki aya inşallahBabygirl3535
Peri Tozuu kızlar kusura bakmayın anca girebildim. Malesef bu sabah adet oldum
![]()
Babygirl3535 canim senin sonucun çıktı mı?
Babygirl3535
Peri Tozuu kızlar kusura bakmayın anca girebildim. Malesef bu sabah adet oldum
![]()
Babygirl3535 canim senin sonucun çıktı mı?
Aynen bakalım 3 gun kaldı hayırlısı olsunBabygirl3535 tatlim senin bebeğin var sanirim allah bagislasin 2.ciyi mi düsünüyorsun? Pko varken nasil bir tedaviyle oldu acaba?
Peri Tozuu daha bat'a varmış bence hemen ümitsizliğe kapılma canim kimisininki gecikme olmadan çıkmıyor.
Bende bu ay laporoskopi olmuştum kızlar ondan yumurtlama olmamış olabilir diye düşünüyorum.
İnşallah canm allah razı olsn :)Peri Tozuu mutlu haberini alıriz insallah
Doğal yolla kaldım kuzum 1 yılın sonunda kızım var bitane 16 aylık Allahıma şükürler olsun arayı çok açmadan bitane daha istiyorum kuzumBabygirl3535 tatlim senin bebeğin var sanirim allah bagislasin 2.ciyi mi düsünüyorsun? Pko varken nasil bir tedaviyle oldu acaba?
Peri Tozuu daha bat'a varmış bence hemen ümitsizliğe kapılma canim kimisininki gecikme olmadan çıkmıyor.
Bende bu ay laporoskopi olmuştum kızlar ondan yumurtlama olmamış olabilir diye düşünüyorum.