• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testim bozuk mu? Sonucu anlayamadim.

venus-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
398
363
53
Kizlar bu test nedir allah askina bi yardimci olun ya? Bana gele gele bozuk test mi denk geldi acaba?
20181108_193909.jpg

Üzülme canım her şeyde bir hayır vardır olsun tekrardan yap belki o zaman çift çizgi hemencecik çıkıcak inşallah öyle olur :KK54: adetin geçti mi
Bugün olmam lazim canim ama bekleyemedim iste o_O yarin sabah tekrarlayacağım. Tabi bu gece adet olmazsam:((

Bugün olmam lazim canim ama bekleyemedim iste o_O yarin sabah tekrarlayacağım. Tabi bu gece adet olmazsam:KK43:(
Olmazsın inşallah kuzum erken gebelik testi yap istersen onlar adet olmadan 5 gün öncesinde bile net sonuç verebiliyor bekliyorum hayırlı haberlerini :KK200: bende yarın kan sonucumu alıcam hakkımızda hayırlısı olsun

Babygirl3535 Babygirl3535 tesekkur ederim canim benim şu günü bir atlatabilirsem yapacağim:) insallah sende pozitif sonucunu alirsin :nazar::anneadayı:

Babygirl3535 Babygirl3535 Peri Tozuu Peri Tozuu kızlar kusura bakmayın anca girebildim. Malesef bu sabah adet oldum :KK43: Babygirl3535 Babygirl3535 canim senin sonucun çıktı mı?
Canım üzülme hiç bidahaki aya inşallah:nazar: çıktı canım sonucum negatif ama hala adet olmadım tam 24 gün oldu ya emzirdiğim için düzensizlik olabilirmiş o da etkiliyormuş kuzum zaten pco da var bende boşa ümitlendim yani.. hayırlısı olsun kuzum ne diyelim:110:

Babygirl3535 Babygirl3535 tatlim senin bebeğin var sanirim allah bagislasin 2.ciyi mi düsünüyorsun? Pko varken nasil bir tedaviyle oldu acaba?
Peri Tozuu Peri Tozuu daha bat'a varmış bence hemen ümitsizliğe kapılma canim kimisininki gecikme olmadan çıkmıyor.
Bende bu ay laporoskopi olmuştum kızlar ondan yumurtlama olmamış olabilir diye düşünüyorum.

Babygirl3535 Babygirl3535 tatlim senin bebeğin var sanirim allah bagislasin 2.ciyi mi düsünüyorsun? Pko varken nasil bir tedaviyle oldu acaba?
Peri Tozuu Peri Tozuu daha bat'a varmış bence hemen ümitsizliğe kapılma canim kimisininki gecikme olmadan çıkmıyor.
Bende bu ay laporoskopi olmuştum kızlar ondan yumurtlama olmamış olabilir diye düşünüyorum.
Aynen bakalım 3 gun kaldı hayırlısı olsun

Doğal yolla kaldım kuzum 1 yılın sonunda kızım var bitane 16 aylık Allahıma şükürler olsun arayı çok açmadan bitane daha istiyorum kuzum :110:kimsenin kucağı boş kalmasın bebiş dolsun heryer inşallah :KK16:

Back