Gebelik Testi

Deruchette

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2013
7.552
3.667
448
Kızlar yarın beklenen adet günüm ağrım olurdu benim ağrı filan yok bu ay biraz riskliydi durumum olabilir de bilmiyorum stresliyim, beklenen adet gününüzde idrar testi yaptığınızda çıkar mı gebelik ?

Kızlar yarın beklenen adet günüm ağrım olurdu benim ağrı filan yok bu ay biraz riskliydi durumum olabilir de bilmiyorum stresliyim, beklenen adet gününüzde idrar testi yaptığınızda çıkar mı gebelik ?
Bazıları adet tarihinden önce bile yaptığında gebelik çıkarken, bazıları gecikince yaptığı ve gebelik olduğu halde negatif çıkmaktadır. Geç döllenme dedikleri durum da bu :) O yüzden en doğru sonuç için gecikmeyi beklemenizi tavsiye ederim. Umarım her şey gönlünüzce olsun :)

ağrınız olabilirde olmayabilirde bu konuda net bir fikir veremem ancak adet ağrılarını en hafif şekilde atlatmak için sana civanperçemi kürü önerebilirim şahsen çok ağrılı geçen adet dönemlerimde bana çok faydası olmuştur. Ayrıca idrar testleri hiç bir zaman %100 doğru sonuç vermez gebe olup olmadığınızı anlamanın en garantilisi kan testi yaptırmaktan geçer.

Beklerken çatlamam dilerim :D teşekkürler
Bazıları adet tarihinden önce bile yaptığında gebelik çıkarken, bazıları gecikince yaptığı ve gebelik olduğu halde negatif çıkmaktadır. Geç döllenme dedikleri durum da bu :) O yüzden en doğru sonuç için gecikmeyi beklemenizi tavsiye ederim. Umarım her şey gönlünüzce olsun :)

ağrınız olabilirde olmayabilirde bu konuda net bir fikir veremem ancak adet ağrılarını en hafif şekilde atlatmak için sana civanperçemi kürü önerebilirim şahsen çok ağrılı geçen adet dönemlerimde bana çok faydası olmuştur. Ayrıca idrar testleri hiç bir zaman %100 doğru sonuç vermez gebe olup olmadığınızı anlamanın en garantilisi kan testi yaptırmaktan geçer.
Teşekkür ederim ben sağlık personeliyim zaten, kanda yaptırmak istemiyorum gecikme olmadan bir takım sebeplerim var çalıştığım hastaneden başka yaptırabileceğim yer de yok gelişmemiş biyerde görev yapıyorum tecrübe etmiş olan gebeler varsa yarın idrar testi yaptıracaktım bi üç beş gün daha bekleyeyim o zaman

tecrübe etmiş olan gebelerle ilgili bir durum değil ki bu. herkeste farklı olabiliyor. bir başka üye yazmış size zaten, kiminde adet gününden önce idrar testinde belli olurken kiminde gecikmeye rağmen kanda bile çıkmıyo. bu durumda kısaca diyebilirim ki şansa kalmış, dilerseniz yarın sabah idrar testi yapın, gününüz geçerse tekrarlarsınız. pozitifi görene ya da adet olana kadar tekrarlamakta bi sakınca yok sonuçta :KK66:

Arkadaşlar bende yeniyim azönce üye oldum benimde bugün adet olmam gerekiyordu fakat adet olacakmışım gibi ağrılarım var olamadım acaba hamile olabilirmiyim test Yaptım bugün ama sonuç maalesef negatiff

arkadaşlar dün adet günümdü olmadım bugün yine karın ağrım devam ediyor heran olacakmışım gibi ama olamıyorum sadece peçeteye çok hafif pembe geliyor acaba Yerleşme kanamasımı daha önce basına gelen oldumu acaba?

arkadaşlar dün adet günümdü olmadım bugün yine karın ağrım devam ediyor heran olacakmışım gibi ama olamıyorum sadece peçeteye çok hafif pembe geliyor acaba Yerleşme kanamasımı daha önce basına gelen oldumu acaba?
Ins. leke olarakta kalir canim....
Bu bebise isaret gibi :-)
Bende de oyle olmustu ...
Adet zamanimda lekelenme yasadim...
Senin yerinde olsam durmaz test yapardim ...
Meraklardayim :)

Yaptım canım ama sonuç maalesef negatif çok hafif kanamamda oldu ama adet gibide değil anlayamadım bi doktora görünsemmiki bilemedim

Back