gebelik testine ne kadar güvenilir bilemem ama kan testi yaptırsın bence bi kafası rahatlar kan testinde çıkıyo kesin sonuç kız kardeşimden biliyorum hep hamile olduğunu sanıyo evli ama testlerde pozitif çıkıyo doktora gidiyoruz negatif(
Öyle bir yazmışsın ki onlar yaşarken sende yanlarındaymışsın gibi.
Arkadaşının en özelini bile biliyorsun maşallah..
Sakın bu arkadaş sen olmayasın..:44:
----
Her neyse , idrar testine çok güven olmaz, kan testi yaptırsın birde.
Ha bide madem hamile kalmaktan korkuyor , tam korunsunlar mümkünse..
canım bır belırtı olurdu en azından ve bu testler 8 taneyse eger en azından bırınde netleşmesı gerektı sılıkte olsa hamıle olduğunu düşünmüyorum adet gecıkmesı ıcın doktora gıtsın kıst gıbı sorunlar olabılır
Öyle bir yazmışsın ki onlar yaşarken sende yanlarındaymışsın gibi.
Arkadaşının en özelini bile biliyorsun maşallah..
Sakın bu arkadaş sen olmayasın..:44:
----
Her neyse , idrar testine çok güven olmaz, kan testi yaptırsın birde.
Ha bide madem hamile kalmaktan korkuyor , tam korunsunlar mümkünse..
en cok değer verdıgım kışı gerçek dostum.senın yok sanırım böyle dostların.evet bılıyorum bı sakıncasımı var senın ıcın
Benim de dostum var emin ol.
Ama biz birbirimize ne zaman ne yaptığımızı tarihine kadar söylemeyiz.
Kardeş bile olsa bazı şeyler söylenmez.
Hem yazım şeklin "ben yaşadım" der gibi.
Benlik neden bi sakıncası olsun ki.
Yaşayan arkadaşın, telaşını düşünen sen.
Banane?
merhabalar.arkadaşım en son 2 ayonce adet gordu.1 ay once erkek arkadaşıyla 13 eylülde ılıskıye gırdı.ıcıne bosalmamıs ama hala adet gormedı.8 tane fılan gebelıktestı fılan yapmış negatıf ama bu gebelik testı gebelik olsa bıle 1 tanesı fılan pozıtıf çıkardı herhalde.hepsı negatıf cunku.
tabi herkesin özel hayatı da madem bu kadar önemli samimi bir arkadaşın neden onu uyarmadın evlenmeden ilişkiye girmek moda mı oldu anlamadım velev ki hamile nolacak evlenecek mi aldıracak mı ? velev ki değil nolacak şimdiki erkek arkadaşı kızı bırakırsa nolacak ? hiç düşünmüyo mu bu arkadaşın bunları ? olanlar olmuş zaten de ne rahat söylenir oldu artık bunlar erkek ERKEK ARKADAŞIYLA İLİŞKİYE GİRDİ pes ya..umarım hamiledir de ders alır ! valla ben erkek arkadaşım elimi tutunca heyecanlanıyodum tek heyecanım buydu şimdikiler heyecanlarını doruklarda yaşıyolar..sen sen ol bu arkadaşını örnek alma azcık aklın varsa..hep söylerim ve de kızım olursa da söyleyeceğimm ulaşılmaz olmalısınız...
teşekkür ederım uyardığın ıcın.tavsıyelerıne uyacağım.ama ıste boşluğuna gelmıs olmuş bı olay ıste.
hakkında hayırlısı olsun senin ve arkadaşının..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?