İdrarı çok da damlatmis olabilirsinizKızlar böyle olunca test bozuk mu oluyordu.Ya da sildikte olsa bişiler görüyor musunuz
testi tekrarlamalısınız ne kadar var adetinizeKızlar böyle olunca test bozuk mu oluyordu.Ya da sildikte olsa bişiler görüyor musunuz
Tamam teşekkür ederimYa bozuk ya da idrarı çok damlatmışsınız. Tekrarlamanız lazım.
Tekrarlarım teşekkür ederimİdrarı çok da damlatmis olabilirsiniz
Geçen ay ilaçla 15 inde olmuştum bugün olmam lazımdı ama pcos hastasıyım olmayadabilirtesti tekrarlamalısınız ne kadar var adetinize
o zaman yarın sabah ilk idrarla bir daha yapın siz inositol kullanırsanız hep septomları azaltıyor hemde sağlıklı yumurtlama oluşup çatlıyorGeçen ay ilaçla 15 inde olmuştum bugün olmam lazımdı ama pcos hastasıyım olmayadabilir
2 senedir kullanıyorum ama sandığınız kadar etkili olmuyoro zaman yarın sabah ilk idrarla bir daha yapın siz inositol kullanırsanız hep septomları azaltıyor hemde sağlıklı yumurtlama oluşup çatlıyor
inositol değeri nedir peki2 senedir kullanıyorum ama sandığınız kadar etkili olmuyor
400 mginositol değeri nedir peki
çok düşük en az 2000 olmalı dio hep doktorlar kullanınca anlarsınız ne kadar etkili olduğu400 mg
Dikkkate alacağım teşekkür ederim öneriniz varsa açığımçok düşük en az 2000 olmalı dio hep doktorlar kullanınca anlarsınız ne kadar etkili olduğu
Dozu coj düşük, 2000 mg olan yazmıştı bana doktorum. Ovulex şase ilacın ismi, siz yine de kendi doktorunuza sorun en iyisini ehli bilir400 mg
bn venatura inositol kullanıyorum memnunum değeri de dediğim gibi 2000 düzenli kullanın etkisini görürsünüzDikkkate alacağım teşekkür ederim öneriniz varsa açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?