• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EbAzBa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EbAzBa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2021
43
18
38
29
Kızlar merhabalar transferimin 7. Gününde 3 tane test yaptım çıktı iki normal test 1 tanede erken gebelik testi yaptım bu sabah tekrardan yaptım başka bi markanın testi baya baya siliki çıktı dünkğ testlerden daha da silik neden olur sizce başına gelen var mı ?
IMG_6579.jpeg
bunlar dün yaptığım testler
IMG_6590.jpeg
Buda az önce yaptığım test

IMG_6592.jpeg
Dayanamadım gittim test aldım ve bu şekilde çıktı demekki testin kendisiyle ilgiliydi

Merhaba herkese,

Ben de 18 Ocak’ta 5.gün embriyosu transferi oldum. Dün sabah (6.günümde) erken gebelik testi aldım ve sonuç hemen pozitif çıktı. Bu sabah (7.günüm) tekrar yaptım dünden daha silik bir çizgi çıktı, günün ilerleyen saatlerinde tekrarladım daha da silikti.

Bir yandan da üşüttüğüm için bütün gece ve sabah uyandığımda çok su içtim, eşim o yüzden silik çıkıyordur diyor.
Bu şekilde testi daha koyundan daha siliğe dönüp sonra tekrar koyulaşan var mı?
Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. 🙏💐

Merhaba herkese,

Ben de 18 Ocak’ta 5.gün embriyosu transferi oldum. Dün sabah (6.günümde) erken gebelik testi aldım ve sonuç hemen pozitif çıktı. Bu sabah (7.günüm) tekrar yaptım dünden daha silik bir çizgi çıktı, günün ilerleyen saatlerinde tekrarladım daha da silikti.

Bir yandan da üşüttüğüm için bütün gece ve sabah uyandığımda çok su içtim, eşim o yüzden silik çıkıyordur diyor.
Ben de aynı dediğiniz gibi 5.gün embriyosuydu transfer dahil 8.9.10.gün erken gebelik testi yaptım son yaptığım hepsinden silikti o gün kan günümdü verdim 88çıktı iki gün sonra 238 6gün sonra 3binlerdeydi yani bunu kafanıza takmayın lütfen güzel sonuçlar alın inşallah 😍🤲

Ben de aynı dediğiniz gibi 5.gün embriyosuydu transfer dahil 8.9.10.gün erken gebelik testi yaptım son yaptığım hepsinden silikti o gün kan günümdü verdim 88çıktı iki gün sonra 238 6gün sonra 3binlerdeydi yani bunu kafanıza takmayın lütfen güzel sonuçlar alın inşallah 😍🤲
Ah gerçenten mi? 🥰çok sevindim, çok teşekkür ederim paylaştığınız için

Merhaba herkese,

1 tane 5. Gün embriyosu mu

Bu arada bana da bir tane transfer yapıldı 4Aa ydı iki transfer hakkım vardı fakat tek istedim çok şükür tuttu 🥰🤗🤲
Ben 42 yaşındayım. Sanırım şansımızı arttırmak için direkt 2 tane transfer etti doktorumuz. Siz nerede tedavi gördünüz?

Tebrik ederim bu arada. Umarım sağlıkla, güzelliklerle gelir bebişiniz ♥️🍀

Back