Kaset test yaptım çarşamba günü silik çıktı bu gün yaptım koyu çıktı ne zaman kan vermem gerekiyorBaya koyu çıkmış hemen ver bence
Evet var belirtilerim de çok fazla varGecıkmen var mı
Baya koyu evet hayırlı olsun şimdidenMerhaba arkadaşlar çarşamba günü test yaptım hafif silikti ama belliydi bu gün tekrar yaptım çift çizgi gördüm şükürler olsun ne zaman kan vermeye gitmem gerekiyor yorumlarınız benim için çok önemli. Eki Görüntüle 3540804
Çok teşekkür ederimBaya koyu evet hayırlı olsun şimdidenhemen bugün kan verin bence
Canım hayırlı olsun ne zaman verirsen gebelik varsa betan yüksek çıkar zaten belli olur hemen , betan düşük gelirse 2 günde 1 kan istiyorlar zaten pazartesi bence daha net çıkarKaset test yaptım çarşamba günü silik çıktı bu gün yaptım koyu çıktı ne zaman kan vermem gerekiyo
Yeni taşındım sağlık ocağın da yer yok aslında bu gün gitmek istiyordum ama pazartesi normal doktora gidicemCanım hayırlı olsun ne zaman verirsen gebelik varsa betan yüksek çıkar zaten belli olur hemen , betan düşük gelirse 2 günde 1 kan istiyorlar zaten pazartesi bence daha net çıkar
Test bozuk gibi duruyor bence reglinin geçmesini bekle ve sabah test yapBakarmısınız regle 5 gün var
Çünkü çift çizgi tam c ve t nin olduğu yerde çıkıyor tekrar test yapın benceNeden bozuk olduğunu düşünüyorsunuz benm döngüm çok kısa erken yumurtladım ondan çıkar sanıyodum(
İnşallah gönlünüzden geçen olurTamam çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?