- 24 Aralık 2023
- 2.414
- 591
- 43
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani iğnenin üzerinden baya geçmiş şu anda da silik çizgi var. İçime pozitif doğdu ama konuya çok hakim değilim silinmesi mi lazimKızlar 1 ve 2 arasında koyulaşma oluşmu yoksa silikleşmiş mi ? 1.test dün 2.bugün yaptığım. Çatlatma iğnesini 29 aralıkta oldum. Ne zaman negatife döneceğini kontrol ediyorum
İkiside aynı benceKızlar 1 ve 2 arasında koyulaşma oluşmu yoksa silikleşmiş mi ? 1.test dün 2.bugün yaptığım. Çatlatma iğnesini 29 aralıkta oldum. Ne zaman negatife döneceğini kontrol ediyorum
İlk defa etkisi bu kadar uzun sürdüEtkisi geçmemiş benim de aynısı oldu
İnşallah pozitif olur canım iğneden 12.gün sonra aslında doğru sonuçlar alınıyorYani iğnenin üzerinden baya geçmiş şu anda da silik çizgi var. İçime pozitif doğdu ama konuya çok hakim değilim silinmesi mi lazim
Silikleşmesi gerekmezmiydiİkiside aynı bence
En az 10 gün deniyor hatta tüp bebekte de transfer sonrası en az 10 gün deniyo ama ben transfer sonrası 5. Gün pozitif gördüm.bence kan verin dusukte olsa cikarİnşallah pozitif olur canım iğneden 12.gün sonra aslında doğru sonuçlar alınıyor
Ovirellenin pozitif etkisi yanıltıcı olur diye düşünüyorumEn az 10 gün deniyor hatta tüp bebekte de transfer sonrası en az 10 gün deniyo ama ben transfer sonrası 5. Gün pozitif gördüm.bence kan verin dusukte olsa cikar
İnşallah yanilan sen çıkarsın ,Ovirellenin pozitif etkisi yanıltıcı olur diye düşünüyorum
İnşallah yanilan sen çıkarsın ,
AminnnAllah sesini duysun amin amin inşallah
Öyleyse iğne etkisi geçiyorBence alttaki daha silik.
Bekleyin 12. Günden sonra test yaparsınızÖyleyse iğne etkisi geçiyor