Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef negatif buGebelik testim böyle çıktı sizce var mı
Kaç dakikada çıktı var gibi bende böyle çok silik öğrendim kanda 17 çıkmıştı aynı gün hattaGebelik testim böyle çıktı sizce var mı
Hemen çıktı ama çok tos pembe kurumasını bekledimKaç dakikada çıktı var gibi bende böyle çok silik öğrendim kanda 17 çıkmıştı aynı gün hatta
Kan verin var benceBugünkü
Benim de bir önce ki hamileliğimde böyleydi silikti bayağ ama 3 haftalıktı kafam karışık testlerde güvenemiyor insan ama yine de yapıyorBenim ilk çocuksa böyle çıkmıştı hamileydim ama geçen ay test yaptım bu şekilde çıkıp negatif çıktı inşallah sizin pozitif olur. Biz 5 aydır deniyoruz maalesef olmuyor. Allah’dan ümit kesilmez yaşım ilerledikçe çok korkuyorum olmayacak diye
Tabi ki ama şuan bekelemedeyim ya negatiften artık yoruldum diye bilirimBen her ay en az 4 5 test yapıyorum ama maalesef sonuç hep negatif. Merak ettim bende öğrenince mutlaka paylaşın
Hangi marka ? Şuan ver gibi duruyorAdetime 6 gün var...sizce gebelik varmı arkadaslar
ArtimedHangi marka ? Şuan ver gibi duruyor
Artimedin erken gebelik testleri yalancı pozitif çıkarıyor başka test dene canımArtimed