Gebelik testi

eminecpp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2024
26
0
26
Hanımlar test yaptım 5 inde adet olmam lazımdı 10unda oldum 2 gün sürdü. Şüphelendim. 4 gün sonra bi test yaptım negatifti. 9 gün geçti tekrar yaptım. Bi ara çizgi görür gibi oldum ama bu negatif mi ? Kenarda ki kırmızı çizgiye takılmayın o test penceresinden gözünmüyor. Hatta o çizgi yüzünden tekrar et demişti birisi o yüzden tekrar ettim. Bi önceki testte de çıkmıştı o çizgi.

Eklentiler

• IMG_0289.png
    546,8 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_0287.jpeg
    44,6 KB · Görüntüleme: 37
Negatif canım ben çizgi göremedim o diğer dediğin çizgi bendede oluyordu yani genelde her testte varmış pencere içine bakın diyorlar Zaten

Hayali bile yok değil mi bi ara görür gibi olmuştum ana sanırım dikkatli baktığım için yanıldım

Hayali bile yok değil mi bi ara görür gibi olmuştum ana sanırım dikkatli baktığım için yanıldım
Maalesef ben göremedim ama sen yarın bı kaset testte dene birde erken gebelik al bitane yine onda dene bakalım nolcak birde markası artimed olunca yalancı çizgi çıkarıyor diyorlar

Maalesef ben göremedim ama sen yarın bı kaset testte dene birde erken gebelik al bitane yine onda dene bakalım nolcak birde markası artimed olunca yalancı çizgi çıkarıyor diyorlar
Prodictor bu marka ve baya bi zaman geçti bence olsa çıkardı direkt diye düşünüyorum ya 10unda 12sine kadar kısa bi adet gördüm çok az ama adetti yani . Üstüne görme olabilir mi diye bi düşündüm ve denedim. 7 gün geçti üstünden onunda her halukarda çıkması lazımdı bence.

Kanama nasıldı yoğun kirmizimk yoksa pembemsi kahverengi Felanmiydi

Kanama nasıldı yoğun kirmizimk yoksa pembemsi kahverengi Felanmiydi
Yoğun değildi çok ama bi ped yarıya kadar dolmuştu. Kahverengiydi silince adet renginde kırmızı geliyordu. Afedersin hatta idrar yapınca idrarım kırmızı okuyordu. Zaten her adetimde öyle oluyor.

Yoğun değildi çok ama bi ped yarıya kadar dolmuştu. Kahverengiydi silince adet renginde kırmızı geliyordu. Afedersin hatta idrar yapınca idrarım kırmızı okuyordu. Zaten her adetimde öyle oluyor.
Anladım canım bencede adettir o üzerinden de geçmiş sen istersen bı kan ver için rahat etsin varmı yokmu niye böyle oldu diye birde isterseniz kadın doğuma sıra al neden az sürdü acaba sebebi neymis baksın endişeleniyorsun diye ama yarında bı test dene bakalım birde

Yoğun bi stres geçirdim aslında ona yordum birazda. Ama hiç böyle olmamıştı az sürmemişti. Negatifti tekrar denememe gerek yok diye düşünüyorum ama bilemedim. 9 gün geçmiş yani silikte olsa çıkardı değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…