Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testin markası ne. Bazı gebelik testleri yalancı pozitif veriyor. Başka markaları deneyin biraz daha bekleyipEki Görüntüle 3522381 sizce varmi dün beta 0.2 çıktı adete 4 gün kala bugün 3 gün kala test yaptım böyle çık tı kafam çok karışık
Yarın 2 gün kalacak 1 haftadır awox yaptım hiç yalancı çıkarmadı çok karıştı kafam ilk defa bugün gördümTestin markası ne. Bazı gebelik testleri yalancı pozitif veriyor. Başka markaları deneyin biraz daha bekleyip
Bende umutlanmak pek istemiyorum amaTestin markası ne. Bazı gebelik testleri yalancı pozitif veriyor. Başka markaları deneyin biraz daha bekleyip
O zaman adeti bekleyin derim. Zaten iki gün kalmış. İlk idrarla yaparsanız daha iyi olur.Yarın 2 gün kalacak 1 haftadır awox yaptım hiç yalancı çıkarmadı çok karıştı kafam ilk defa bugün gördüm
Bence var gibi adet olmassan kan verirsinEki Görüntüle 3522381 sizce varmi dün beta 0.2 çıktı adete 4 gün kala bugün 3 gün kala test yaptım böyle çık tı kafam çok karışık
İlk idrarla yaptım sabah tekrar yapcam bakalım zaten sonra adeti beklicemBence var gibi adet olmassan kan verirsin
Bakalım koyulasma olacak mıBence var gibi adet olmassan kan verirsin
Bence var gibi adet olmassan kan verirsin
Evet umutlanmakBende umutlanmak pek istemiyorum ama
Bence kaset test yap canım. Bu test bariz pozitif ama kan testi negatif çıkmış 1 gün önce. Yarın birgün kaset test yap. Onlar varsa çıkartıyor yoksa hiç bişey çıkmıyorEki Görüntüle 3522381 sizce varmi dün beta 0.2 çıktı adete 4 gün kala bugün 3 gün kala test yaptım böyle çık tı kafam çok karışık
Aynı bende öyleyim. Beta 2.0 kan da ama hızlı gebelik de ikinci cizgim pozitif ne oluyo anlamadimEki Görüntüle 3522381 sizce varmi dün beta 0.2 çıktı adete 4 gün kala bugün 3 gün kala test yaptım böyle çık tı kafam çok karışık
Neye guvencezAynı bende öyleyim. Beta 2.0 kan da ama hızlı gebelik de ikinci cizgim pozitif ne oluyo anlamadim
Amin inşallah çok zorCanım umutlandırıp bir şey de yoksa hakkına girmek seni üzmek istemem şimdiden hakkını helal et hamile olduğumu bu kadar silik çizgide öğrenmiştim bir gün öncesi test yaptım daha regl olmama 3-4 gün vardı erken gebelik testi yapmama rağmen çıkmamıştı ertesi gün sabah erkenden yaptım hafif çizgi var gibiydi ama emin olamadım sonra eczaneden 2 test daha almıştım onlarda da silik çıkınca gittim kan verdim 3 gün kala falan 27 beta ile öğrenmiştim rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın
Merhabalar adetime 3 gün var predictor erken gebelik testim bu şekilde sizce bir şey var mı yardımcı olur musunuz ilk idrar değil bu aradaCanım umutlandırıp bir şey de yoksa hakkına girmek seni üzmek istemem şimdiden hakkını helal et hamile olduğumu bu kadar silik çizgide öğrenmiştim bir gün öncesi test yaptım daha regl olmama 3-4 gün vardı erken gebelik testi yapmama rağmen çıkmamıştı ertesi gün sabah erkenden yaptım hafif çizgi var gibiydi ama emin olamadım sonra eczaneden 2 test daha almıştım onlarda da silik çıkınca gittim kan verdim 3 gün kala falan 27 beta ile öğrenmiştim rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın
Bnce varMerhabalar adetime 3 gün var predictor erken gebelik testim bu şekilde sizce bir şey var mı yardımcı olur musunuz ilk idrar değil bu arada
Yarın ilk iş kan verinMerhabalar adetime 3 gün var predictor erken gebelik testim bu şekilde sizce bir şey var mı yardımcı olur musunuz ilk idrar değil bu arada
Kan ver bni de haberdar et gözün aydinMerhabalar adetime 3 gün var predictor erken gebelik testim bu şekilde sizce bir şey var mı yardımcı olur musunuz ilk idrar değil bu arada
Senin testinde silik ama bence senin kesin var yarın benim doğum günüm direkt kan verip bakmak istiyorum artık test yapmak istemiyorum çok kafam karıştı cumartesi regli günüm normalde sen de test yap ya da kan ver verebiliyorsan birbirimizi haberdar edelim inşallah ikimizde hamileyizdir inşallahKan ver bni de haberdar et gözün aydin
Ne zamandır bekliyorsun gebeliğiBnce var