Gebelik testi

ebru2816

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2023
416
98
28
1000109422.jpg
sizce varmi dün beta 0.2 çıktı adete 4 gün kala bugün 3 gün kala test yaptım böyle çık tı kafam çok karışık

Canım umutlandırıp bir şey de yoksa hakkına girmek seni üzmek istemem şimdiden hakkını helal et hamile olduğumu bu kadar silik çizgide öğrenmiştim bir gün öncesi test yaptım daha regl olmama 3-4 gün vardı erken gebelik testi yapmama rağmen çıkmamıştı ertesi gün sabah erkenden yaptım hafif çizgi var gibiydi ama emin olamadım sonra eczaneden 2 test daha almıştım onlarda da silik çıkınca gittim kan verdim 3 gün kala falan 27 beta ile öğrenmiştim ☺️😍 rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın ❤️

Eklentiler

• IMG_9932.jpeg
    IMG_9932.jpeg
    109,9 KB · Görüntüleme: 91
Canım umutlandırıp bir şey de yoksa hakkına girmek seni üzmek istemem şimdiden hakkını helal et hamile olduğumu bu kadar silik çizgide öğrenmiştim bir gün öncesi test yaptım daha regl olmama 3-4 gün vardı erken gebelik testi yapmama rağmen çıkmamıştı ertesi gün sabah erkenden yaptım hafif çizgi var gibiydi ama emin olamadım sonra eczaneden 2 test daha almıştım onlarda da silik çıkınca gittim kan verdim 3 gün kala falan 27 beta ile öğrenmiştim ☺️😍 rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın ❤️
Amin inşallah çok zor

Canım umutlandırıp bir şey de yoksa hakkına girmek seni üzmek istemem şimdiden hakkını helal et hamile olduğumu bu kadar silik çizgide öğrenmiştim bir gün öncesi test yaptım daha regl olmama 3-4 gün vardı erken gebelik testi yapmama rağmen çıkmamıştı ertesi gün sabah erkenden yaptım hafif çizgi var gibiydi ama emin olamadım sonra eczaneden 2 test daha almıştım onlarda da silik çıkınca gittim kan verdim 3 gün kala falan 27 beta ile öğrenmiştim ☺️😍 rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın
Merhabalar adetime 3 gün var predictor erken gebelik testim bu şekilde sizce bir şey var mı yardımcı olur musunuz ilk idrar değil bu arada

Eklentiler

• IMG_4471.jpeg
    IMG_4471.jpeg
    20,8 KB · Görüntüleme: 75
Kan ver bni de haberdar et gözün aydin
Senin testinde silik ama bence senin kesin var yarın benim doğum günüm direkt kan verip bakmak istiyorum artık test yapmak istemiyorum çok kafam karıştı cumartesi regli günüm normalde sen de test yap ya da kan ver verebiliyorsan birbirimizi haberdar edelim inşallah ikimizde hamileyizdir inşallah 🙏🏻

X