Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artmed yalancı çizgilerle ünlü bi marka ama var gibi geldi bana başka test YÖK’mü elinizde onu da deneyinMerhaba kızlar Reglim 7 gün gecikti ve bu şekilde çıktı testim neden böyle olabilir ?
E hamile olduğunuz için? :) hayırlı olsun umarım sağlıklı bi gebelik olur. Hafif silik oluşunu soruyosunuz anladığım kadarıyla o da idrarınızda hormonun seyrekliğinden ya da testin cinsinden kaynaklı olabilir. Gayet pozitif bu kaset test sonucunuz :)Merhaba kızlar Reglim 7 gün gecikti ve bu şekilde çıktı testim neden böyle olabilir ?
Sonuç pozitif 7 günde gecikme var zaten kan verin netleşir.Merhaba kızlar Reglim 7 gün gecikti ve bu şekilde çıktı testim neden böyle olabilir ?
Arkadaşlar ama pcos var ve doğum kontrol hapı kullanıyordum bu ay bıraktım ve reglim olmadı kasıklarımda ağrılar var gebe miyim değil miyim anlamadımE hamile olduğunuz için? :) hayırlı olsun umarım sağlıklı bi gebelik olur. Hafif silik oluşunu soruyosunuz anladığım kadarıyla o da idrarınızda hormonun seyrekliğinden ya da testin cinsinden kaynaklı olabilir. Gayet pozitif bu kaset test sonucunuz :)
Ay eger gebeysen bana cok umut olursun gebe kalmis olabilirsin cünkü dogum kontrol hapi birakmisin olabilir bidaha baska test veya ayni testten yapArkadaşlar ama pcos var ve doğum kontrol hapı kullanıyordum bu ay bıraktım ve reglim olmadı kasıklarımda ağrılar var gebe miyim değil miyim anlamadım
Hayırlı olsun hamilesin. Testin pozitifMerhaba kızlar Reglim 7 gün gecikti ve bu şekilde çıktı testim neden böyle olabilir ?
Pek umudum yoktu aslında tedavi olmam gerektiğini düşünüyordum doktor da hemen olmaz demişti hayırlısı tekrar yapacağım testiAy eger gebeysen bana cok umut olursun gebe kalmis olabilirsin cünkü dogum kontrol hapi birakmisin olabilir bidaha baska test veya ayni testten yap
İlacı kullanmayı kestiğiniz ay gebe kalabilirsiniz tabii ki bi arkadaşım da sizinle birebir aynı durumdaydı ve hamileydi. Yani zaten testiniz pozitif gözüküyo ve gölge silikliğinde de değil :) ya testi hızlıca tekrar edin ya da hemen kan verin netleşsiinArkadaşlar ama pcos var ve doğum kontrol hapı kullanıyordum bu ay bıraktım ve reglim olmadı kasıklarımda ağrılar var gebe miyim değil miyim anlamadım
Cnm tebrikler hanilesinMerhaba kızlar Reglim 7 gün gecikti ve bu şekilde çıktı testim neden böyle olabilir ?
Teşekkür ederim ama çok heves etmek istemiyorum çizginin bu kadar silik görünmesi normal midir ?Cnm tebrikler hanilesin
Artimed in bu testi sahte cikarmiyor altinda lacivertlik olmayan kutu hata verior
Bu test bende hic yanilmadi ama yinede bir baska marka ile teyit edin
Evet tabiki pcosu olanlar genelde gec yumurtluyor oyuzden adete son on gun kala filan tutunma oluor oyuzdende silik cikiyorTeşekkür ederim ama çok heves etmek istemiyorum çizginin bu kadar silik görünmesi normal midir ?
Canım bende bu ay bıraktım doğum kontrol hapını bende de çikolata kisti var ama senin çizgin gayet iyi ve bence hamilesinArkadaşlar ama pcos var ve doğum kontrol hapı kullanıyordum bu ay bıraktım ve reglim olmadı kasıklarımda ağrılar var gebe miyim değil miyim anlamadım
ayy inşallah en kısa sürede olur ben yarın tekrar test yapacağımCanım bende bu ay bıraktım doğum kontrol hapını bende de çikolata kisti var ama senin çizgin gayet iyi ve bence hamilesin
Yap canım başka bir markayla için rahat olsunE
ayy inşallah en kısa sürede olur ben yarın tekrar test yapacağım