Gebelik testi

iamelfo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2024
29
5
28
Merhaba kızlar Reglim 7 gün gecikti ve bu şekilde çıktı testim neden böyle olabilir ?

Eklentiler

• IMG_0389.jpeg
    IMG_0389.jpeg
    114,9 KB · Görüntüleme: 70
Merhaba kızlar Reglim 7 gün gecikti ve bu şekilde çıktı testim neden böyle olabilir ?
E hamile olduğunuz için? :) hayırlı olsun umarım sağlıklı bi gebelik olur. Hafif silik oluşunu soruyosunuz anladığım kadarıyla o da idrarınızda hormonun seyrekliğinden ya da testin cinsinden kaynaklı olabilir. Gayet pozitif bu kaset test sonucunuz :)

E hamile olduğunuz için? :) hayırlı olsun umarım sağlıklı bi gebelik olur. Hafif silik oluşunu soruyosunuz anladığım kadarıyla o da idrarınızda hormonun seyrekliğinden ya da testin cinsinden kaynaklı olabilir. Gayet pozitif bu kaset test sonucunuz :)
Arkadaşlar ama pcos var ve doğum kontrol hapı kullanıyordum bu ay bıraktım ve reglim olmadı kasıklarımda ağrılar var gebe miyim değil miyim anlamadım

Arkadaşlar ama pcos var ve doğum kontrol hapı kullanıyordum bu ay bıraktım ve reglim olmadı kasıklarımda ağrılar var gebe miyim değil miyim anlamadım
Ay eger gebeysen bana cok umut olursun gebe kalmis olabilirsin cünkü dogum kontrol hapi birakmisin olabilir bidaha baska test veya ayni testten yap

Ay eger gebeysen bana cok umut olursun gebe kalmis olabilirsin cünkü dogum kontrol hapi birakmisin olabilir bidaha baska test veya ayni testten yap
Pek umudum yoktu aslında tedavi olmam gerektiğini düşünüyordum doktor da hemen olmaz demişti hayırlısı tekrar yapacağım testi

İlacı kullanmayı kestiğiniz ay gebe kalabilirsiniz tabii ki bi arkadaşım da sizinle birebir aynı durumdaydı ve hamileydi. Yani zaten testiniz pozitif gözüküyo ve gölge silikliğinde de değil :) ya testi hızlıca tekrar edin ya da hemen kan verin netleşsiin

Cnm tebrikler hanilesin
Artimed in bu testi sahte cikarmiyor altinda lacivertlik olmayan kutu hata verior
Bu test bende hic yanilmadi ama yinede bir baska marka ile teyit edin

Teşekkür ederim ama çok heves etmek istemiyorum çizginin bu kadar silik görünmesi normal midir ?
Evet tabiki pcosu olanlar genelde gec yumurtluyor oyuzden adete son on gun kala filan tutunma oluor oyuzdende silik cikiyor
Rabbim insallah nasip etmiş olsun. Tbiki ikinci teste kdr bekleyin sevinmek icin veya direk kan verin

Canım bende bu ay bıraktım doğum kontrol hapını bende de çikolata kisti var ama senin çizgin gayet iyi ve bence hamilesin

X