- 21 Kasım 2024
- 51
- 6
- 25
-
- Konu Sahibi Sister_123
Şimdi ben anlamadım. Az önce bir konunuzu gördümKızlar merhaba predictor gebelik testi yaptım negatif cıktı adetimin üstünden 3 gün geçti ve asla gecikmem olmazdı 28.29 günde bir olurdum sebebi nedir sizce geç döllenme nasıl oluyor öyle bişey olabilir mi ayaklarım üşüyor ve sol kasığım ara ara batma oluyor ve yoğun yumurta beyazı akıntım var.
Aynı konu için birden fazla konu açınca karışıklık oluyo:)Ben de anlamadim dongu icin 19 gunde bi yazmis baska konuda
Gec dollenme olabilir canim yani en kesin sonuc gecikmende varken kan testi olur
Canım geçen hafta konu açtım reglden itibaren sayarak döngümün 19 nda korunmasız ilişki oldu diye en son 28 i gecesinde regl oldum ekimden bahsediyorum :) benim ayın 27 regl olmam gerekirdi fakat hiç gecikmem olmazdı.Şimdi ben anlamadım. Az önce bir konunuzu gördüm
Adet 1 gün gecikti demişsiniz ve testiniz pozitif duruyor. Burda da 3 gün gecikti demişsiniz test negatif dediniz. Hangisi gerçek
Şimdi baktım diğeri çarşamba günü açılmış. Onu da yeni açtınız sandım:)
Aynı konu için birden fazla konu açınca karışıklık oluyo:)
Çarşamba perşembe cuma 3 gün oldu gecikeli... hala daha bi belirtim yok regl ile alakalı çünkü ilk çocuguma dogum yaptıktan sonra adetim çok düzenlidir şaşmaz hiç. ama neden negatif çıkardı predictör ben anlamadım en iyisi diyolar o zaaman yok muŞimdi ben anlamadım. Az önce bir konunuzu gördüm
Adet 1 gün gecikti demişsiniz ve testiniz pozitif duruyor. Burda da 3 gün gecikti demişsiniz test negatif dediniz. Hangisi gerçek
Şimdi baktım diğeri çarşamba günü açılmış. Onu da yeni açtınız sandım:)
1 Çocugum olmasına rağmen bilmediğim şeyde şu geç döllenme nasıl oluyorBen de anlamadim dongu icin 19 gunde bi yazmis baska konuda
Gec dollenme olabilir canim yani en kesin sonuc gecikmende varken kan testi olur
Adetimden başlayıp sayarsak döngümün 19 günü oluyor canım :))Ben de anlamadim dongu icin 19 gunde bi yazmis baska konuda
O ay yumurtlama gunu degisiyor diyelim 15.gun bekliyorsun ya yumurtlamayi o 20.gun oluyor buna gec dollenme deniyor canim1 Çocugum olmasına rağmen bilmediğim şeyde şu geç döllenme nasıl oluyor
3 gün gecikme de kanda çıkar mı ? ama predictor garanti test diyolarO ay yumurtlama gunu degisiyor diyelim 15.gun bekliyorsun ya yumurtlamayi o 20.gun oluyor buna gec dollenme deniyor canim
Gecikmen oldugu icin kan verebilirsin
Kanda çıkar evet canım. Pazartesiye kadar bekle bence. Hala olmazsan idrar ya da kan testi yaptır. Hayırlısıyla vardır inşaAllah3 gün gecikme de kanda çıkar mı ? ama predictor garanti test diyolar
ben mesela ogluma hamile iken halbu ki korunuyorduk test yaptım çok silikti kan testi verdim betam 5500 çıkmıştı :)
acaba bugünde beklesem mi yoksa versem mi kan
Evet kesinlikle Pazartesiye kadar bekleyeceğim o zamana kadar olmaz isem Kan testime baktırırım belki dediğiniz gibi geç döllenme olabilir zaten pzt kadar olmazsam kesin hamileyim derim eheheh :))Kanda çıkar evet canım. Pazartesiye kadar bekle bence. Hala olmazsan idrar ya da kan testi yaptır. Hayırlısıyla vardır inşaAllah