Testinizin markası nedirKızlar sizce hamilemiyşm ya
Ay var bence canımKızlar sizce hamilemiyşm ya
O zaman ben kan verimAy var bence canım
Ver ver var bence ovulasyon testi kullandın mıO zaman ben kan verim
Evet kullandım bu ay sonra kendi testlerimden yaptımVer ver var bence ovulasyon testi kullandın mı
Canım bende bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum benim testlerimide bi bakar mısın en alttakini dün yaptım dün döngümün 14.günüydü bugün akşam 20 de tekrar yapacağım senin sürecin nasıl oldu bende bu at gebe kalmak istiyorum inşallahEvet kullandım bu ay sonra kendi testlerimden yaptım
Ya benimde aynı şekildeydi adet bitiminde kullandım sonrasından pik gördüğümde ilişki oldu tabi çatlayana kadar bu şekilde sonra 14 gün bekliyorsunCanım bende bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum benim testlerimide bi bakar mısın en alttakini dün yaptım dün döngümün 14.günüydü bugün akşam 20 de tekrar yapacağım senin sürecin nasıl oldu bende bu at gebe kalmak istiyorum inşallah
Siz kaçıncı günde pil gördünizYa benimde aynı şekildeydi adet bitiminde kullandım sonrasından pik gördüğümde ilişki oldu tabi çatlayana kadar bu şekilde sonra 14 gün bekliyorsun
6 sında adet oldum 14 ünde gördümSiz kaçıncı günde pil gördüniz
Pik olan testinizin fotoğrafı var mı acaba bana örnek olması açısından ben yorumlamakta zorlanıyorum testlerimi6 sında adet oldum 14 ünde gördüm
Pik olan testinizin fotoğrafı var mı acaba bana örnek olması açısından ben yorumlamakta zorlanıyorum testlerimi
canım benim testlerime bi bakar mısın en alttakini 1 saat önce yaptım ayrı olarakta çektim onu sence pik var mı ya da yakın mı en son 9 kasım regl oldum ilk kes bu testleri kullanıyorumİki çizgi aynı koyulukta yada t çizgisi daha koyu olucak şekilde olursa pik oluyor canım
Yakın canım 2 3 gun daha yapcanım benim testlerime bi bakar mısın en alttakini 1 saat önce yaptım ayrı olarakta çektim onu sence pik var mı ya da yakın mı en son 9 kasım regl oldum ilk kes bu testleri kullanıyorum
Dün akşam yaptım böyle çıktı canımYakın canım 2 3 gun daha yap