Bozuk mu yoksa ikinci çizgi var mı kararsız kaldım 8 günüm geçti
Bu test bozuk gebelik varsa bile idrarı çok damlatmışsın akmış, tekrar etmen daha iyi olurBozuk mu yoksa ikinci çizgi var mı kararsız kaldım 8 günüm geçti
Teşekkür ederimBu test bozuk gebelik varsa bile idrarı çok damlatmışsın akmış, tekrar etmen daha iyi olur
Merhaba bu test doğru muymuş yani adet oldunuz mu gebe misinizTeşekkür ederim
Kan testi verdim negatif ama 12gün geçti hala daha olmadım acaba geç döllenme falan olmuş olabilir diye düşünüyorum kanda önce negatif olan var mıdırMerhaba bu test doğru muymuş yani adet oldunuz mu gebe misiniz
Anldm canm olabilir canım bak benim teslim de böyle çıktı meselaKan testi verdim negatif ama 12gün geçti hala daha olmadım acaba geç döllenme falan olmuş olabilir diye düşünüyorum kanda önce negatif olan var mıdır
Kan verdiniz mi verdiyseniz sonuç ne çıktı inşallah vardır ben yarın yeniden kan vereceğimAnldm canm olabilir canım bak benim teslim de böyle çıktı mesela
Vermedim kuzum dağa inşallah canm bende yarın kan verebilirsem vereceğim bakalımKan verdiniz mi verdiyseniz sonuç ne çıktı inşallah vardır ben yarın yeniden kan vereceğim
Vermedim kuzum daha inşallah canm bende yarın kan verebilirsem vereceğim bakalım
Haber verelim birbirimizeVermedim kuzum dağa inşallah canm bende yarın kan verebilirsem vereceğim bakalım
Canım ne yaptın verdin mi kan ben adetimi bekliyorumHaber verelim birbirimize