M mislina nur Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 65 20 21 Dün 21:27 Konu Sahibi mislina nur #1 kizlar 5 gün önce devlet hastanesinde kan testi verdim ama negatif çıkmıştı hafta sonu vermiştim pek umursamadilar bende pek inanmadım negatif olduguna belirtisi vardı adetimde 37 gün geçti bugün de test aldım yaptım hamilelik varmı acaba
kizlar 5 gün önce devlet hastanesinde kan testi verdim ama negatif çıkmıştı hafta sonu vermiştim pek umursamadilar bende pek inanmadım negatif olduguna belirtisi vardı adetimde 37 gün geçti bugün de test aldım yaptım hamilelik varmı acaba
D Dilan dikyol Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2024 50 15 26 Dün 21:29 Konu Sahibi mislina nur #2 Siz bir daha yaptırın tekrar dan test alın 1 tane olmaz 1 tane daha.al eyer yine aynısı çıkarsa işler degisir
Siz bir daha yaptırın tekrar dan test alın 1 tane olmaz 1 tane daha.al eyer yine aynısı çıkarsa işler degisir
M mislina nur Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 65 20 21 Dün 21:34 Konu Sahibi mislina nur #3 Dilan dikyol .!.: Siz bir daha yaptırın tekrar dan test alın 1 tane olmaz 1 tane daha.al eyer yine aynısı çıkarsa işler degisir Genişletmek için tıkla... Ama bundan önce de yaptım hastaneye gitmeden erken gebelik testi oda iki çubuk çıktı
Dilan dikyol .!.: Siz bir daha yaptırın tekrar dan test alın 1 tane olmaz 1 tane daha.al eyer yine aynısı çıkarsa işler degisir Genişletmek için tıkla... Ama bundan önce de yaptım hastaneye gitmeden erken gebelik testi oda iki çubuk çıktı
M mislina nur Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 65 20 21 Dün 21:35 Konu Sahibi mislina nur #4 Dilan dikyol .!.: Siz bir daha yaptırın tekrar dan test alın 1 tane olmaz 1 tane daha.al eyer yine aynısı çıkarsa işler degisir Genişletmek için tıkla... Tekrar 17 Ekim'de yaptim oda aynı çıktı ben acaba erken diyemi böyle çıktı dedim
Dilan dikyol .!.: Siz bir daha yaptırın tekrar dan test alın 1 tane olmaz 1 tane daha.al eyer yine aynısı çıkarsa işler degisir Genişletmek için tıkla... Tekrar 17 Ekim'de yaptim oda aynı çıktı ben acaba erken diyemi böyle çıktı dedim
M mislina nur Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 65 20 21 Dün 21:35 Konu Sahibi mislina nur #5 mislina nur .!.: Tekrar 17 Ekim'de yaptim oda aynı çıktı ben acaba erken diyemi böyle çıktı dedim adetimi bekliyeyim dedim olmadım adete Genişletmek için tıkla...
mislina nur .!.: Tekrar 17 Ekim'de yaptim oda aynı çıktı ben acaba erken diyemi böyle çıktı dedim adetimi bekliyeyim dedim olmadım adete Genişletmek için tıkla...
mutlutablo Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2021 2.177 1.378 Dün 21:36 Konu Sahibi mislina nur #6 Kan verin tekrar geç döllenme olabilir
M mislina nur Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 65 20 21 Dün 21:39 Konu Sahibi mislina nur #7 mutlutablo .!.: Kan verin tekrar geç döllenme olabilir Genişletmek için tıkla... Evet yarın tekrar bı kan vericem sagolun
mutlutablo .!.: Kan verin tekrar geç döllenme olabilir Genişletmek için tıkla... Evet yarın tekrar bı kan vericem sagolun
N nurpinarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2023 1.096 312 26 Dün 21:53 Konu Sahibi mislina nur #8 Ya testte bariz pozitif bence yarın kan verin
M mislina nur Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 65 20 21 Dün 22:19 Konu Sahibi mislina nur #9 nurpinarr .!.: Ya testte bariz pozitif bence yarın kan verin Genişletmek için tıkla... İnşallah yarın vericem
nurpinarr .!.: Ya testte bariz pozitif bence yarın kan verin Genişletmek için tıkla... İnşallah yarın vericem
lapislazuli “Güzel günler göreceğiz, güneşli günler 🌞” Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2024 581 167 Bugün 03:45 Konu Sahibi mislina nur #10 mislina nur .!.: İnşallah yarın vericem Genişletmek için tıkla... Haber verinn